Η σύζυγος του Σέρχιο Ράμος με ξώπλατο κόκκινο φόρεμα «βάζει φωτιά» στο Instagram (pics)
i

© PrtScr

Η σύζυγος του Σέρχιο Ράμος με ξώπλατο κόκκινο φόρεμα «βάζει φωτιά» στο Instagram (pics)

Γιάννης Λιβανός 12:27 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:28 - 02.03.2024

Η γυναίκα του Σέρχιο Ράμος αποδεικνύει κάθε φορά το πόσο εντυπωσιακή είναι. Εσχάτως προκάλεσε χαμό στα social media με το άκρως αποκαλυπτικό κόκκινο φόρεμα της, σηματοδοτώντας την έναρξη της άνοιξης με το λαμπερό της στυλ.

Το στυλ της Πίλαρ Ρούμπιο μπορεί να είναι τόσο πρωτοποριακό που είτε το αγαπάς είτε το μισείς. Ωστόσο, με την τελευταία εμφάνιση που επέλεξε για το πρόγραμμα μιας ζωντανής εκπομπής ονόματι «El Desafío» δεν υπάρχει διχασμός απόψεων.

Αυτό γιατί το ντύσιμο της μόνο θετικές αντιδράσεις μπορεί να προκαλέσει σε σημείο που να δημιουργήσει περισσότερες από μία νέες τάσεις για την ερχόμενη άνοιξη του 2024.

Η παρουσιάστρια και σύζυγος του Σέρχιο Ράμος τα κατάφερε ξανά. Για άλλη μια φορά κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προσδοκία και βρήκε αυτό που πιθανότατα θα είναι το πιο επιθυμητό φόρεμα αυτή την άνοιξη.

Ένα πανέμορφο μακρύ φόρεμα σε έντονο κόκκινο χρώμα που ανήκει στη γνωστή ισπανική εταιρεία «Redondo Brand», με το οποίο θα είναι αδύνατο να περάσει απαρατήρητο σε κάθε είδους εκδήλωση και με το οποίο η Ρούμπιο καταφέρνει να αναδείξει το καλλίγραμμο και συνάμα άκρως σέξι κορμί της παρά τα 45 της χρόνια!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η πανέμορφη σύζυγος του Ράμος μαγνητίζει τα βλέμματα των ακολούθων της στο Instagram. Το καλοσχηματισμένο και άκρως γυμνασμένο σώμα της είναι δύσκολο να μην γίνει αντικείμενο θαυμασμού, ενώ και τα χαρακτηριστικά της Ρούμπιο είναι άκρως σαγηνευτικά.

Η ίδια η Ρούμπιο έχει μεγάλη αδυναμία στα πολύ καλά ρούχα, με τα οποία επιδεικνύει τη φινέτσα της, αλλά και στα πιο απλά, στα οποία και πάλι δείχνει άκρως φανταχτερή.