H πρώην σύντροφος του Μπερετίνι, Μελίσα Σάτα, απειλεί: «Έρχονται μηνύσεις! Δεν είμαι εθισμένη στον έρωτα!»

Μελίσα Σάτα και Ματέο Μπερετίνι

i

©PrtScr

H πρώην σύντροφος του Μπερετίνι, Μελίσα Σάτα, απειλεί: «Έρχονται μηνύσεις! Δεν είμαι εθισμένη στον έρωτα!»

Στέλιος Βαρδάκης 18:26 - 01.03.2024

Η πρώην σύντροφος του Ματέο Μπερετίνι, Μελίσα Σάτα, απαντάει σε φήμες για τον λόγο που χώρισε από τον Ιταλό τενίστα και απειλεί με μηνύσεις.

Οι φήμες για τον χωρισμό του Ματέο Μπερετίνι και της Μελίσα Σάτα, έκαναν σιγά σιγά το γύρο του διαδικτύου και λίγες μέρες αργότερα φαίνεται να υπάρχει μια νέα πλοκή στην ιστορία. Ένα συγκεκριμένο Μέσο Ενημέρωσης (το οποίο δεν κατονομάζεται) προχώρησε πρόσφατα σε μια σημαντική κατηγορία προς τη Μελίσα Σάτα.

Ωστόσο, πρόσφατα, η Ιταλίδα τηλεπαρουσιάστρια ήρθε με μια αυστηρή απάντηση προς το δημοσίευμα, καθώς φρόντισε να κάνει ό,τι χρειαστεί για να καθαρίσει τη φήμη της.

Σε μια πρόσφατη αποκάλυψη, η πρώην φίλη του Ματέο Μπερετίνι, βγήκε μπροστά και μίλησε για ένα συγκεκριμένο μεγάλο Μέσο που δημοσίευσε παραπλανητικά δημοσιεύματα σχετικά με τον χωρισμό της με τον αστέρα του τένις. Με αφορμή τις υπερβολές των μέσων ενημέρωσης γύρω από τον χωρισμό τους, η Σάτα μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram, με αυστηρό ύφος, διαψεύδοντας κάθε ψευδή ισχυρισμό.

«Και να 'μαι, για άλλη μια φορά αναγκασμένη να αναλάβω την αυτοάμυνά μου ενώπιον του δικαστηρίου της ανάκρισης των μέσων ενημέρωσης, χωρίς να έχω διαπράξει κανένα "έγκλημα", ούτε καμία ηθικά κατακριτέα συμπεριφορά. Τίποτα! Αυτή τη φορά ο Τύπος, σχετικά με τον συζητούμενο "χωρισμό" μου, δεν παρέλειψε να κάνει την είδηση πιο νόστιμη για τον προφανή σκοπό να πουλήσει κάποιο αντίτυπο χαρτί ή να κερδίσει μερικά κλικ παραπάνω, ορίζοντας με ως "εθισμένη στο σεξ"», ανέφερε ο Satta στην ανάρτηση στο Instagram.

Συνέχισε ακόμη να προσθέτει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που υποφέρει από τέτοια πράγματα. Σε πολλές περιπτώσεις, έχει βρεθεί στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης. Η Σάτα πήρε περαιτέρω μια ισχυρή θέση και πρότεινε ότι αυτές οι αναφορές έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην ίδια προσωπικά.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που αναγκάζομαι να υπερασπιστώ τον εαυτό μου από κάποιους δημοσιογράφους, οι οποίοι, προκειμένου να διεγείρουν τη φαντασία των αναγνωστών που είναι πιο ευαίσθητοι στο θέμα, δεν παραλείπουν ποτέ να επινοούν πικάντικες ιστορίες για λογαριασμό μου, χωρίς καν να νοιάζονται για την ταλαιπωρία που μου προκάλεσαν ως ΜΗΤΕΡΑ, πριν ως ΓΥΝΑΙΚΑ και ως ΠΡΟΣΩΠΟ».

Τέλος, η 38χρονη παρουσιάστρια ζήτησε υπεύθυνη δημοσιογραφία που δίνει προτεραιότητα στην αλήθεια και τη δικαιοσύνη, ενώ ανέφερε ότι είναι καλά προετοιμασμένη να φτάσει μέχρι τέλους και να προβεί σε καταγγελίες ώστε να προστατεύσει τον εαυτό της και θα φροντίσει να επικρατήσει στο τέλος η δικαιοσύνη.

«Όχι, αυτή τη φορά είμαι αποφασισμένη να πάω μέχρι τέλους και να καταγγείλω οποιονδήποτε αποκρουστικό απατεώνα των εφημερίδων θα υποκύψει στον πειρασμό να με συκοφαντήσει με τόσο αψυχολόγητο και αναίτιο τρόπο και να θέσει σε κίνδυνο την προσωπική μου ασφάλεια! Συγγνώμη για το ξέσπασμα, αλλά νομίζω ότι δεν πρόκειται για μια προσωπική μάχη αλλά για μια κατάκτηση του πολιτισμού απέναντι στο ρόλο που έχει επιτελέσει η ενημέρωση στην κοινωνία σήμερα και την ευθύνη στην οποία πρέπει να ανακληθεί».

Έτσι, η Μελίσα Σάτα, προχώρησε σε μια καυστική δήλωση προς τα Μέσα ενημέρωσης. Ενώ, πρότεινε να επικρατήσουν σωστές πρακτικές μεταξύ των μεγάλων οίκων, διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να διασφαλίσει ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη.