Η Χεορχίνα Ροντρίγκες έκανε πασαρέλα φορώντας «καυτό» φόρεμα με υπογραφή του Κριστιάνο (vid)
i

© PrtScr

Η Χεορχίνα Ροντρίγκες έκανε πασαρέλα φορώντας «καυτό» φόρεμα με υπογραφή του Κριστιάνο (vid)

Γιάννης Λιβανός 09:46 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:58 - 02.03.2024

Η σύζυγος του Πορτογάλου αστέρα του ποδοσφαίρου έκανε την έκπληξη στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Η Χεορχίνα Ροντρίγκες τράβηξε πολλά βλέμματα αυτή την Παρασκευή (01/03) όταν έκανε πασαρέλα για το πολυτελές brand Vetements με ένα φόρεμα εμπνευσμένο από μια φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο, από τον καιρό που εκείνος αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Με τον κλασικό αριθμό 7 στο μπροστινό μέρος, καθώς και το όνομα και την υπογραφή του Πορτογάλου αστέρα του ποδοσφαίρου, το 30χρονο ισπανικό μοντέλο ξεχώρισε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, η οποία πραγματοποιείται μεταξύ 26 Φεβρουαρίου και 5 Μαρτίου.

Το χρώμα του ενδύματος θυμίζει τη θητεία του Πορτογάλου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν υπάρχει κανένα σύμβολο ή αναφορά στον σύλλογο πάνω στο φόρεμα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Χεορχίνα Ροντρίγκες επιδεικνύει την αγάπη της στον Ρονάλντο φορώντας τον αριθμό με τον οποίο έχει γίνει ευρέως γνωστός ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής.

Αυτή είναι η τιμωρία του Κριστιάνο Ρονάλντο για την άσεμνη χειρονομία
REST OF THE WORLD

12:23 - 29.02.2024

Αυτή είναι η τιμωρία του Κριστιάνο Ρονάλντο για την άσεμνη χειρονομία

Ποινή μιας αγωνιστικής και πρόστιμο ύψους 2.500 ευρώ για την άσεμνη χειρονομία επιβλήθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο από την Πειθαρχική Επιτροπή του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας για την άσεμνη χειρονομία που έκανε προς φιλάθλους της Αλ Σαμπάμπ.

Στο παρελθόν η καλλονή σύντροφος του Ρονάλντο έχει κοινοποιήσει στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα με φανέλες του Πορτογάλου σταρ.