Η ξανθιά καλλονή της Άστον Βίλα, Αλίσα Λέμαν δοκιμάζει τα νέα της πατίνια (pics+vid)
i

© PrtScr

Η ξανθιά καλλονή της Άστον Βίλα, Αλίσα Λέμαν δοκιμάζει τα νέα της πατίνια (pics+vid)

Γιάννης Λιβανός 13:01 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:47 - 02.03.2024

Η 25χρονη παίκτρια ποδοσφαίρου της Άστον Βίλα, Αλίσα Λέμαν δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο με την ίδια να κάνει πατινάζ σε έναν πυλώνα με φόντο τον ορίζοντα της πόλης.

Η Αλίσα Λέμαν είναι επιθετικός στη γυναικεία ομάδα της Άστον Βίλα. Μεγάλη της αγάπη, εκτός από το ποδόσφαιρο είναι τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχοντας πολύ ενεργό ρόλο στα δικά της προσωπικά προφίλ.

Για του λόγου το αληθές, η Αλίσα Λέμαν κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από φωτογραφικά στιγμιότυπα, αλλά και ένα βίντεο, στα οποία φαίνεται η ίδια να δοκιμάζει τα νέα της πατίνια.

Η ξανθιά πανέμορφη παίκτρια ποδοσφαίρου φορούσε ένα λευκό τοπάκι και ένα τζιν, καθώς λικνιζόταν στα πατίνια.

Μαζί με τις φωτογραφίες και το βίντεο, πρόσθεσε τη λεζάντα: «Έτσι ακριβώς ρολάρω, γνωρίστε τα νέα μου πατίνια».

Πάρα πολλοί από τους 16,5 εκατομμύρια ακολούθους της Λέμαν στο Instagram έσπευσαν να πατήσουν like και να σχολιάσουν την τελευταία ανάρτηση της.

Η Λέμαν μάλιστα είναι μαζί με τον Ντάγκλας Λουίζ, ποδοσφαιριστή της Άστον Βίλα, με το ζευγάρι να δημοσιοποιεί τη σχέση του για πρώτη φορά το 2021. Λίγες μέρες πριν το ζεύγος μοιράστηκε ένα κλιπ που τους δείχνει μαζί καθώς γιόρταζαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Οι δυο τους χώρισαν για ένα διάστημα πέρυσι, αλλά ανακοίνωσαν ότι είναι ξανά μαζί με μια πρωτοχρονιάτικη ανάρτηση στο Instagram τον Ιανουάριο.

Η σύζυγος του Σέρχιο Ράμος με ξώπλατο κόκκινο φόρεμα «βάζει φωτιά» στο Instagram (pics)
SPORT+

12:27 - 02.03.2024

Η σύζυγος του Σέρχιο Ράμος με ξώπλατο κόκκινο φόρεμα «βάζει φωτιά» στο Instagram (pics)

Η γυναίκα του Σέρχιο Ράμος αποδεικνύει κάθε φορά το πόσο εντυπωσιακή είναι. Εσχάτως προκάλεσε χαμό στα social media με το άκρως αποκαλυπτικό κόκκινο φόρεμα της, σηματοδοτώντας την έναρξη της άνοιξης με το λαμπερό της στυλ.

Η ίδια η Λέμαν διατηρεί ένα πολύ πλούσιο σε δημοσιεύσεις και φωτογραφίες προφίλ στο Instagram, στο οποίο εκτός των άλλων επιδεικνύει τις ικανότητες της στο ποδόσφαιρο, αλλά και το καλλίγραμμο σώμα της.