Αποφυλακίζεται άμεσα υπό όρους ο Ντάνι Άλβες!

Ντάνι Άλβες

i

©Photo By EUROPA PRESS/D.Zorrakino. POOL via Getty Images/Ideal Images

Αποφυλακίζεται άμεσα υπό όρους ο Ντάνι Άλβες!

Κώστας Τόπας 12:46 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:53 - 20.03.2024

Το δικαστήριο της Βαρκελώνης αποφάσισε την προσωρινή απελευθέρωση του Ντάνι Άλβες, που καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκιση για τη σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο.

Το δικαστήριο της Βαρκελώνης απελευθέρωσε προσωρινά τον Ντάνι Άλβες, που καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια και έξι μήνες φυλάκιση για τη σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης τα ξημερώματα της 31ης Δεκεμβρίου 2023.

Ωστόσο, του έχει επιβληθεί εγγύηση ενός εκατομμυρίου ευρώ και του αφαιρέθηκαν και τα δύο διαβατήρια που είχε στην κατοχή του. Επιβάλλουν επίσης εντολή να κρατήσουν μακριά τον Βραζιλιάνου από το θύμα και του απαγορεύουν να επικοινωνεί. Ο Άλβες θα πρέπει να εμφανίζεται αυτοπροσώπως κάθε εβδομάδα στο Δικαστήριο της Βαρκελώνης

Όλα αυτά μετά την ακρόαση της Τρίτης (19/03) στην οποία η υπεράσπιση του πρώην Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή ζήτησε την ελευθερία του εν αναμονή της τελικής ετυμηγορίας. Ο Ντάνι Άλβες κατέθεσε μέσω τηλεδιάσκεψης από τη φυλακή του Μπράιανς και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σκοπό να δραπετεύσει.

Ο δικηγόρος του Άλβες, Ινές Γκουαρδιόλα, ζήτησε να αποφυλακιστεί επειδή έχει ήδη εκτίσει το ένα τέταρτο της ποινής του, καθώς βρίσκεται σε προληπτική κράτηση για περισσότερο από ένα χρόνο και έχει καταδικαστεί σε τεσσεράμισι . Είπε επίσης ότι με τη δίκη που έγινε, δεν υπάρχει πλέον κανένας κίνδυνος να καταστρέψει κανένα στοιχείο.

Υποστήριξε επίσης ότι η ποινή είναι μικρότερη από πέντε χρόνια και ότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να διαφύγει. Από την άλλη πλευρά, η Εισαγγελία και η ιδιωτική εισαγγελία, που εκπροσωπεί το θύμα, λένε ότι ο κίνδυνος απόδρασης είναι μεγαλύτερος τώρα που έχει καταδικαστεί και θυμούνται ότι έχουν ασκήσει έφεση κατά της ποινής να διεκδικήσει φυλάκιση 9 και 12 ετών.

Σάλος για την «είδηση» περί αυτοκτονίας του Ντάνι Άλβες: «Τον έχετε ήδη καταδικάσει για τα λόγια μίας γυναίκας που μπήκε σε μία τουαλέτα ανδρών»
REST OF THE WORLD

10:54 - 10.03.2024

Σάλος για την «είδηση» περί αυτοκτονίας του Ντάνι Άλβες: «Τον έχετε ήδη καταδικάσει για τα λόγια μίας γυναίκας που μπήκε σε μία τουαλέτα ανδρών»

Ο Νέι Άλβες ξέσπασε για την ψευδή είδηση του θανάτου του αδερφού του, Ντάνι, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για τη σκληρότητα που έχουν μέσα τους οι άνθρωποι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντάνι Άλβες καταδικάστηκε σε τεσσεράμισι χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό μιας νεαρής γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Βαρκελώνη και το δικαστήριο του επέβαλε πρόστιμο 150.000 ευρώ, εποπτευόμενη αποφυλάκιση για πέντε χρόνια μετά την έξοδο από τη φυλακή και απαγόρευση προσέγγισης του θύματος για περίοδο εννιάμισι ετών.