Γκάφα από τον Τσουαμενί που... επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Γκάφα από τον Τσουαμενί που... επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Στέλιος Βαρδάκης 18:31 - 24.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:31 - 24.03.2024

Μπορεί να μην το ήθελε, αλλά ο Ορελιέν Τσουαμενί κατά κάποιον τρόπο επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης με μία δήλωση του.

Ο Ορελιέν Τσουαμενί πυροδότησε «βόμβα» άθελα του σχετικά με το γνωστό... σήριαλ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με τον Κιλιάν Εμπαπέ και τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο γαλλικό μέσο «Téléfoot», ο Τσουαμενί κατά κάποιον τρόπο επιβεβαίωσε το deal ανάμεσα στον Γάλλο σούπερ σταρ και τη «Βασίλισσα».

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Γάλλο μέσο για τη γνώμη που έχουν οι Ισπανοί για τον Κιλιάν Εμπαπέ και εκείνος είπε: «Οι Ισπανοί γνωρίζουν τι παίκτης είναι ο Κιλιάν, αλλά όταν θα τον βλέπουν κάθε μέρα θα καταλάβουν το μεγαλείο του».

Μάλιστα, το «Téléfoot» δημοσίευσε στο «X» στις 11:13 το πρωί της Κυριακής 24 Μαρτίου 2024 το εν λόγω βίντεο με τις δηλώσεις του Τσουαμενί, αλλά λίγο αργότερα κατέληξε να το διαγράψει από τον λογαριασμό του λόγω του... χαμού που προκλήθηκε στα σχόλια.

Ο Εμπαπέ για το μέλλον του: «Θα φτάσω στο Euro με ήσυχη τη συνείδησή μου»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν ένας από τους καλεσμένους στο πρόγραμμα «Telefoot» αυτή την Κυριακή (24/03). Ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας ρωτήθηκε για το μέλλον του, αναγνωρίζοντας ότι θα ανακοινώσει την απόφασή του πριν το Euro, ώστε να φτάσει στη διοργάνωση με ήσυχη τη συνείδησή του.

«Ο κόσμος θα γνωρίζει. Θα φτάσω στο επόμενο Euro με ήσυχη τη συνείδησή του και με τη βεβαιότητα ότι θα μπορέσω να κάνω σπουδαία πράγματα», δήλωσε ο Εμπαπέ, ο οποίος την Παρασκευή είχε αφήσει ήδη να εννοηθεί ότι πριν το Euro το μέλλον του θα οριστικοποιηθεί.

Ο ακόμα παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν διαβεβαίωσε επίσης ότι το επόμενο Euro είναι στόχος για τη εθνική Γαλλίας.

«Θέλουμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα και θέλουμε να το υλοποιήσουμε με την κατάκτηση του τροπαίου». Ο Εμπαπέ, με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο, ενημέρωσε ήδη τον σύλλογο, τον Φεβρουάριο, ότι θα φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν τον Ιούνιο μετά από επτά σεζόν στη γαλλική πρωτεύουσα.