«Είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο»: Εξαλλος ο Τερ Στέγκεν με την απουσία Goal-line technology (vid)

Τερ Στέγκεν

i

PrtScr

«Είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο»: Εξαλλος ο Τερ Στέγκεν με την απουσία Goal-line technology (vid)

Κώστας Τόπας 08:46 - 22.04.2024

Ο Μαρκ Τερ Στέγκεν ήταν έξαλλος με την απόφαση των διαιτητών να μην μετρήσουν το γκολ που πέτυχε ο Γιαμάλ, θεωρώντας πως η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή.

Είναι ακόμα ένα πικρό συναίσθημα που απασχολεί το μυαλό των παικτών της Μπαρτσελόνα μετά την ήττα στο Clasico από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga (3-2) με ένα γκολ του Τζουντ Μπέλιγχαμ στα τελευταία λεπτά. Εκτός από την ήττα, που έρχεται μετά τον αποκλεισμό από την Παρί Σεν Ζερμέν στα προημιτελικά του Champions League, οι Καταλανοί δεν μπορούν να χωνέψουν τις διαιτητικές αποφάσεις.

Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν κατά τις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, εξέφρασε την οργή του σχετικά με το γκολ που ακυρώθηκε στον Λαμίν Γιαμάλ, λόγω έλλειψης Goal-line technology.

Σφοδρή επίθεση από Γκάρι Νέβιλ σε Κλάτενμπεργκ: «Πρέπει να παραιτηθεί, είναι σαν δήλωση συμμορίας» (vid)
PREMIER LEAGUE

08:27 - 22.04.2024

Σφοδρή επίθεση από Γκάρι Νέβιλ σε Κλάτενμπεργκ: «Πρέπει να παραιτηθεί, είναι σαν δήλωση συμμορίας» (vid)

Ο Γκάρι Νέβιλ ζήτησε από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ να παραιτηθεί από τον ρόλο του ως αναλυτής διαιτητή της Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την δήλωση του συλλόγου έπειτα την ήττα τους από την Έβερτον.

«Δεν έχω λόγια, ειδικά για το Goal-line technology. Δεν μπορώ να βρω μια καλή οπτική γωνία για να ελέγξω το γκολ, είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο, αλλά δεν υπάρχει τίποτα για αυτό που είναι σημαντικό. Είναι κρίμα κατά τη γνώμη μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός πορτιέρε.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούμε να βρούμε χρήματα για να εφαρμόσουμε τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε άλλα πρωταθλήματα», επανέλαβε.

Υπενθυμίζεται ότι δεν υπάρχει τεχνολογία γραμμής τέρματος στη La Liga. Και ενώ ήταν 1-1, η Μπαρτσελόνα πίστευε ότι θα μπορούσε να ανακτήσει το πλεονέκτημα με ένα σουτ που απωθήθηκε από τον Λούνιν. Όμως η μπάλα φάνηκε να έχει περάσει τη γραμμή. διαιτητές θεώρησαν ότι δεν είχαν αρκετά καθαρή γωνία για να αποδείξουν ότι η μπάλα είχε μπει ολόκληρη στο τέρμα.