Σφοδρή επίθεση από Γκάρι Νέβιλ σε Κλάτενμπεργκ: «Πρέπει να παραιτηθεί, είναι σαν δήλωση συμμορίας» (vid)

Γκάρι Νέβιλ

i

PrtScr

Σφοδρή επίθεση από Γκάρι Νέβιλ σε Κλάτενμπεργκ: «Πρέπει να παραιτηθεί, είναι σαν δήλωση συμμορίας» (vid)

Κώστας Τόπας 08:27 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:05 - 22.04.2024

Ο Γκάρι Νέβιλ ζήτησε από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ να παραιτηθεί από τον ρόλο του ως αναλυτής διαιτητή της Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την δήλωση του συλλόγου έπειτα την ήττα τους από την Έβερτον.

Ο Γκάρι Νέβιλ εξαπέλυσε επίθεση στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ζητώντας να υποβάλλει την παραίτησή του ως αναλυτής διαιτησίας της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» κι έτσι έμεινε στην 17η θέση της κατάταξης της Premier League. Me ανάρτησή της στο Τwitter, η Νότιγχαμ εξέφρασε τα πολλά παράπονα που είχε από τη διαιτησία του αγώνα. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως δεν τους δόθηκαν τρία πέναλτι, ενώ τόνισε πως θα δουν πλέον τις επιλογές τους για τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

«Τρεις κακές αποφάσεις. Τρία πέναλτι δεν μας δόθηκαν , το οποίο είναι τελείως απαράδεκτο. Προειδοποιήσαμε την PGMOL ότι ο VAR είναι οπαδός της Λούτον πριν από το παιχνίδι και εκείνοι δεν τον άλλαξαν. Η υπομονή μας έχει δοκιμαστεί πολλές φορές. Η Νότιγχαμ θα εξετάσει πλέον τις επιλογές τις από εδώ και πέρα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Τζέιμι Κάραγχερ του Sky Sports δεν μάσησε τα λόγια, κατακρεουργώντας την κίνηση της Φόρεστ αμέσως μετά το tweet που κυκλοφόρησε στα social media. Στη συνέχεια θέση πήρε και ο Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κλάτενμπεργκ, ο οποίος εργάζεται ως «αναλυτής διαιτησίας» της Φόρεστ από τον Φεβρουάριο. «Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ πρέπει να παραιτηθεί απόψε», επέμεινε ο Νέβιλ.

«Πρέπει να παραιτηθεί από τη δουλειά του στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Αν βλέπει αυτές τις λέξεις που αμφισβητούν την ακεραιότητα και ουσιαστικά αποκαλεί έναν διαιτητή του VAR απατεώνα επειδή υποστηρίζει έναν συγκεκριμένο σύλλογο, τότε υποστηρίζει αυτά που λέγονται και θα έχανε βασικά όλη την αξιοπιστία νομίζω με τους διαιτητές στο παιχνίδι. Θα πρέπει να παραιτηθεί απόψε και να αποστασιοποιηθεί από αυτή τη δήλωση, κατά τη γνώμη μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νέβιλ.

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέκρινε επίσης έντονα τη Φόρεστ και τον ιδιοκτήτη της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη λέγοντας πως: «Είναι σαν δήλωση συμμορίας, ειλικρινά. Τι διάολο παίζουν; Πιστεύω ότι όλοι θα έδειχναν ενσυναίσθηση και συμπόνοια με τη Νότιγχαμ Φόρεστ αυτή τη σεζόν με μερικές από τις αποφάσεις που πήραν, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν».