Η Έβερτον νίκησε τη Νότιγχαμ και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή της

Η Έβερτον νίκησε τη Νότιγχαμ και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή της

Δημήτρης Χούπης 17:38 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:39 - 21.04.2024

Η Έβερτον επικράτησε της Νότιγχαμ με 2-0 για την 34η αγωνιστική και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην Premier League.

Σημαντική νίκη για την παραμονή της έκανε η Έβερτον. Τα «ζαχαρωτά» φιλοξένησαν τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Γκούντισον Παρκ και πήραν τη νίκη με 2-0 για την 34η αγωνιστική της Premier League.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η Έβερτον ήταν αυτή που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 29ο λεπτό ο Γκεγιέ βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, δοκίμασε την... τύχη του και σκόραρε, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του Σελς. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή φάση, αλλά ούτε ο Γουντ από μεριάς Νότιγχαμ, ούτε ο Γιανγκ από μεριάς Έβερτον δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα.

Στο δεύτερο τέρμα οι «κόκκινοι» μπήκαν ξανά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και πάλι ήταν άστοχοι. Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Σον Ντάις, βρίσκοντας δεύτερο τέρμα. Στο 76' ο Ντουάιτ ΜακΝίλ με ένα ωραίο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-0 για τα «ζαχαρωτά».

Έπειτα από το δεύτερο τέρμα η Έβερτον διατηρούσε το προβάδισμά της και τελικά πήρε μια πολύ σημαντική νίκη. Με τους τρεις βαθμούς η ομάδα από το Μέρσεϊσαϊντ βρίσκεται στη 16η θέση με τριάντα βαθμούς, πέντε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αντίθετα η Νότιγχαμ είναι μία θέση κάτω με 26 βαθμούς.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ