Επέστρεψε στις νίκες και στην κορυφή η Άρσεναλ κόντρα στη Γουλβς
i

©Photo by Naomi Baker/Getty Images

Επέστρεψε στις νίκες και στην κορυφή η Άρσεναλ κόντρα στη Γουλβς

Δημήτρης Χούπης 23:26 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:28 - 20.04.2024

Η Άρσεναλ επικράτησε με 2-0 της Γουλβς και επέστρεψε στις νίκες, αλλά και στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League.

Η Άρσεναλ επέστρεψε στις νίκες. Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν με 2-0 επί της Γουλβς στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής και ανέβηκε στην κορυφή για ακόμα μια φορά.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα από το Γουλβερχάμπτον πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο αυτή που απείλησε πρώτη ήταν οι «κανονιέρηδες» με τον Ντέκλαν Ράις, ο οποίος βρήκε λίγο χώρο έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πήγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Σα.

Λίγο μετά ήταν η σειρά των «λύκων να απειλήσουν με τον Ζοάο Γκόμες, που από δύσκολο σημείο σούταρε, αλλά ο Ράγια απέκρουσε. Τελικά η Άρσεναλ βρήκε πρώτη το γκολ με τον Τροσάρ, ο οποίος είδε την μπάλα να του στρώνεται, έκανε το σουτ και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 τω φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την Άρσεναλ να κάνει διαχείριση του σκορ και το κατάφερε με μεγάλη επιτυχία. Καθώς οι παίκτες του Γκάρι Ο' Νίλ δεν απείλησαν καθόλου την εστία του Ράγια.

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων μάλιστα ο Σάκα είχε την ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα των «κανονιέρηδων», αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά. Τελικά το 2-0 έγινε δύο λεπτά μετά με τον Έντεγκααρντ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ