Ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό της Τσέλσι ο Τιάγκο Σίλβα

Ξέσπασε σε κλάματα μετά τον αποκλεισμό της Τσέλσι ο Τιάγκο Σίλβα

Δημήτρης Χούπης 22:01 - 20.04.2024

Η Τσέλσι ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι με 0-1 και έμεινε εκτός τελικού FA Cup, με τον Τιάγκο Σίλβα να ξεσπάει σε κλάματα μετά το τέλος του αγώνα.

Η Τσέλσι έχασε ακόμα έναν στόχο τη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Λονδίνου ηττήθηκε με 0-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι και έμεινε εκτός τελικού του FA Cup. Κάπως έτσι μετά τον χαμένο τελικό του Carabao Cup, οι «μπλε» δεν κατάφεραν να φτάσουν σε έναν ακόμα τελικό, αυτή τη φορά του Κυπέλλου Αγγλίας. Το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού το έβαλε ο Μπερνάρντο Σίλβα στο 84ο λεπτό.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Τιάγκο Σίλβα δεν άντεξε και ξέσπασε, μετά τη νέα αποτυχία της ομάδας του Λονδίνου. Η οποία στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην ένατη θέση και μοιάζει απίθανο να βγει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Βραζιλιάνος είναι σε συζητήσεις για ανανέωση συμβολαίου με την Τσέλσι, αφού το υπάρχον ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο.

Κάπως έτσι αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο τελευταίος τελικός στην Ευρώπη στην καριέρα του, αν αποχωρήσει τελικά από την Τσέλσι. Ο 39χρονος στόπερ βρίσκεται στην ομάδα του Λονδίνου από το 2021, με την οποία έχει κατακτήσει ένα Champions League, ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Ενώ σε 149 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει βρει δίχτυα εννέα φορές και έχει μοιράσει τρεις ασίστ.

Μάλιστα τη φετινή σεζόν παρά την ηλικία του ο πρώην στόπερ της Παρί Σεν Ζερμέν έχει 29 συμμετοχές και τέσσερα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.