Αγωνία στη Μάντσεστερ Σίτι: Τραυματίας ο Χάαλαντ έμεινε εκτός αποστολής για τον ημιτελικό του FA Cup κόντρα στην Τσέλσι

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

©Photo by Justin Setterfield/Getty Images/Ideal Images

Αγωνία στη Μάντσεστερ Σίτι: Τραυματίας ο Χάαλαντ έμεινε εκτός αποστολής για τον ημιτελικό του FA Cup κόντρα στην Τσέλσι

Δημήτρης Χούπης 19:09 - 20.04.2024

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έμεινε εκτός από τον ημιτελικό του FA Cup κόντρα στην Τσέλσι, με τον Γκουαρντιόλα να επιβεβαιώνει πως ο Νορβηγός είναι τραυματίας.

Έξι αγωνιστικές πριν από το τέλος της Premier League, ο Πεπ Γκουαρντιόλα είδε τον Έρλινγκ Χάαλαντ να τραυματίζεται. Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Τσέλσι για τον ημιτελικό του FA Cup και ο Νορβηγός δεν είναι όχι μόνο εκτός βασικής ενδεκάδας, αλλά και εκτός αποστολής, με τη θέση του να την παίρνει ο Χούλιαν Άλβαρες.

Ο Χάαλαντ στον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης αποχώρησε στο πρώτο λεπτό της παράτασης, με τον Αργεντινό επιθετικό να τον αντικαθιστά. Ο Νορβηγός μάλιστα κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο κρατούσε το πόδι του, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την Τσέλσι να παίρνει θέση για την υπόθεση αυτή.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός προπονητής ανέφερε πως ο 23χρονος είναι τραυματίας και είναι δύσκολο ακόμα να αγωνιστεί ακόμα και στο επόμενο παιχνίδι. Δηλαδή με την Μπράιτον εκτός έδρας την ερχόμενη Πέμπτη (25/4). Κάπως έτσι στις τάξεις των «πολιτών» σήμανε... κόκκινος συναγερμός αφού έχουν μείνει έξι αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος.

«Ο Χάαλαντ είναι τραυματίας. Δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος για σήμερα. Δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος να επιστρέψει για το επόμενο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.

Σε ένα σημείο μάλιστα που η ομάδα του Μάντσεστερ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και η Άρσεναλ με τη Λίβερπουλ βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω της. Όπως είναι λογικό ο Γκουαρντιόλα το τελευταίο που θα ήθελε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν είναι να δει τον Χάαλαντ να μένει εκτός, κάτι που έχει συμβεί ξανά κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο Νορβηγός τη φετινή σεζόν έχει βρει δίχτυα 31 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει μοιράσει έξι ασίστ.