Κλοπ: «Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη θα μας βοηθήσει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα»

Γιούργκεν Κλοπ

Κλοπ: «Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη θα μας βοηθήσει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:57 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:00 - 19.04.2024

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά τον αποκλεισμό της Λίβερπουλ από την Αταλάντα.

Η Αταλάντα έγραψε ιστορία και «πέταξε» εκτός Europa League τη Λίβερπουλ. Η ομάδα από το Μπέργκαμο μπορεί να ηττήθηκε με 0-1, αλλά με το 3-0 στο πρώτο παιχνίδι πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως τώρα οι παίκτες του θα μπορέσουν να επικεντρωθούν αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και την κατάκτησή του.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, καθώς ισοβαθμεί με την Άρσεναλ με 71 βαθμούς αλλά υστερεί στη διαφορά τερμάτων. Πρωτοπόρος είναι η Μάντσεστερ Σίτι με 73 βαθμούς.

«Απογοητευμένοι που δεν περάσαμε, αλλά όχι εκνευρισμένοι ή θυμωμένοι. Τώρα μπορούμε να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και αυτό θα κάνουμε», ανέφερε αρχικά ο Κλοπ στους δημοσιογράφους.

«Έχουμε λίγες μέρες για να ανακάμψουμε και μετά θα παίξουμε με τη Φούλαμ, κάτι που θα είναι δύσκολο, αλλά θα δώσουμε τα πάντα. Αυτός είναι ο ανταγωνισμός μας τώρα».

Στη συνέχεια ο Κλοπ είπε ότι δεν τον απασχολεί η φόρμα του Σαλάχ όταν ρωτήθηκε για τις επιδόσεις του επιθετικού στα πρόσφατα παιχνίδια. «Το πέναλτι ήταν πολύ πειστικό, ένα σούπερ πέναλτι, μετά η επόμενη ευκαιρία, ήταν προφανώς άτυχη, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που έχασε μια τέτοια ευκαιρία. Δεν ανησυχώ ιδιαίτερα. Αυτά συμβαίνουν με τους επιθετικούς, έτσι είναι τα πράγματα», πρόσθεσε ο Γερμανός τεχνικός.