Αστέρας της Ρεάλ ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει μετά την πρόκριση επί της Σίτι

Αστέρας της Ρεάλ ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει μετά την πρόκριση επί της Σίτι

Κώστας Τόπας 11:48 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:48 - 20.04.2024

Ο Νάτσο φέρεται να ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την Ρεάλ, λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League.

Το βράδυ της Τετάρτης (17/04), η υπεράσπιση της Μάντσεστερ Σίτι στο ευρωπαϊκό στέμμα της έφτασε στο τέλος της αφού αποκλείστηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης στα πέναλτι στο «Έτιχαντ». Το δίδυμο της μεσαίας γραμμής Μπερνάρντο Σίλβα και Ματέο Κόβατσιτς δεν κατάφεραν να ευστοχήσουν για τους Πολίτες κι έτσι οι Μαδριλένοι κέρδισαν τη θέση τους στην τελευταία τετράδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της Σίτι, έχει αναφερθεί ότι ένα από τα αστέρια της Ρεάλ θα φύγει από τον σύλλογο όταν η τρέχουσα σεζόν πλησιάσει στο τέλος της. Όπως αναφέρει ο ειδικός των μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος έγραψε στα social media: «Ο Νάτσο ενημέρωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης για την πρόθεσή του να φύγει στο τέλος της σεζόν.

Ο σύλλογος έχει ενημερωθεί. Το συμβόλαιο του Νάτσο λήγει τον Ιούνιο και τώρα σχεδιάζει πραγματικά να φύγει ως ελεύθερος», τονίζει στη συνέχεια ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Έχοντας ενταχθεί στις Ακαδημίες της Ρεάλ το 2001, ο Νάσο έκανε το ντεμπούτο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης Β το 2009, καταγράφοντας 111 συμμετοχές και σημειώνοντας τέσσερα γκολ. Το 2011, ο αμυντικός έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ και στη La Liga, όταν ξεκίνησε ως αριστερό μπακ σε μια εκτός έδρας νίκη με 6-3 εναντίον της Βαλένθια.

Από τότε, ο Ισπανός έχει παίξει 355 φορές σε όλες τις διοργανώσεις για τους «μερένχες» σημειώνοντας 16 γκολ. Κόντρα στη Σίτι την Τετάρτη, ο Νάτσο ξεκίνησε στην καρδιά της άμυνας του Κάρλο Αντσελότι μαζί με τον Αντόνιο Ρούντιγκερ και έπαιξε ολόκληρο το ματς.

Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο Αντσελότι είπε: «Πρόκειται για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα που αποκτήθηκε με μεγάλες θυσίες. Αμυνθήκαμε καλά και ήταν ο μόνος τρόπος να κερδίσουμε εδώ».

Όταν ρωτήθηκε για την Μπάγερν Μονάχου στον επόμενο γύρο, ο Αντσελότι είπε: «Είναι ενδιαφέρον γιατί είναι ο ημιτελικός και είναι ιδιαίτερα καλό γιατί νικήσαμε τη Μάντσεστερ Σίτι».