Είναι τρελός, είναι τρελός ο Γερμανός: Η αντίδραση του Ρούντιγκερ που «τρέλανε» τους οπαδούς της Ρεάλ (vid)

Είναι τρελός, είναι τρελός ο Γερμανός: Η αντίδραση του Ρούντιγκερ που «τρέλανε» τους οπαδούς της Ρεάλ (vid)

Sportal newsroom 18:18 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:18 - 18.04.2024

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ μόλις ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι και «σφράγισε» την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι έκανε μία κίνηση, η οποία θα μείνει αξέχαστη στους οπαδούς της «Βασίλισσας».

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει χάσει το στέμμα της. Η υπερασπίστρια του Champions League χτύπησε σε τοίχο το βράδυ της Τετάρτης (17/04) στον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών του θεσμού. Και συγκεκριμένα έπεσε πάνω στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία στο τέλος κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτό έγινε στη διαδικασία των πέναλτι μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης. Οι «μερένχες» παρότι είχαν το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα στη... ρωσική ρουλέτα, καθώς είδαν τον Μόντριτς να μη νικά τον Έντερσον, έκαναν την ανατροπή, με τον Λούνιν να κάνει δύο επεμβάσεις και τον Ρούντιγκερ να είναι εύστοχος στην τελευταία εκτέλεση, «σφραγίζοντας» την πρόκριση της «Βασίλισσας».

Το «τρελό» στατιστικό της Ρεάλ που κάνει τους αντιπάλους της να «τρέμουν» στα ημιτελικά (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

12:42 - 18.04.2024

Το «τρελό» στατιστικό της Ρεάλ που κάνει τους αντιπάλους της να «τρέμουν» στα ημιτελικά (vids)

Υπάρχει ένα απίστευτο στατιστικό για την Ρεάλ Μαδρίτης που δείχνει ότι κάθε φορά που αποκλείει την πρωταθλήτρια Ευρώπης, στο τέλος κατακτάει την κούπα με τα μεγάλα «αυτιά».

Και αν οι φίλαθλοι της Ρεάλ θα αγαπούσαν ήδη μία τον Γερμανό αμυντικό διότι «υπέγραψε» κατά κάποιον τρόπο τη μεγάλη νίκη της ομάδας τους, μετά από αυτό που έκανε αφότου ευστόχησε από την άσπρη βούλα τον αγαπούν δέκα! Τι έκανε ο 31χρονος άσος; Μία υπέροχη κίνηση που βγήκε από την ψυχή του και λέει πολλά για αυτόν...

Συγκεκριμένα, με το που είδε πως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα μετά την εκτέλεση του ο Ρούντιγκερ άρχισε να τρέχει και να πανηγυρίζει και άπαντες από την ισπανική ομάδα έπεσαν πάνω του. Εκείνος λίγα δευτερόλεπτα μετά, αφού κατάφερε να ξεφύγει από τα περίπου είκοσι άτομα που τον... έπνιξαν στις αγκαλιές, έτρεξε προς το πέταλο, στο οποίο βρισκόντουσαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Και δεν είναι ότι πήγε απλά σε εκείνο το σημείο να τους ξεσηκώσει η να πανηγυρίσει μαζί τους από απόσταση. Αλλά έγινε ένα με εκείνους, βγαίνοντας εκτός αγωνιστικού χώρου. Στη συνέχεια ακολούθησαν και οι υπόλοιποι παίκτες της «Βασίλισσας», πηγαίνοντας προς το μέρος του, ώστε να χαρούν όλοι μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Και φυσικά, στήθηκε ένα... λευκό πάρτι μέσα στο «Έτιχαντ».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον Ρούντιγκερ: