Ο Ανρί υπερασπίστηκε τη Ρεάλ απέναντι σε όσους θεωρούν ότι η Σίτι έπρεπε να έχει προκριθεί (vid)

Τιερί Ανρί

i

© prtscr

Ο Ανρί υπερασπίστηκε τη Ρεάλ απέναντι σε όσους θεωρούν ότι η Σίτι έπρεπε να έχει προκριθεί (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:50 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:51 - 18.04.2024

Ο Τιερί Ανρί υπερασπίζεται τη Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι σε όσους πιστεύουν ότι η Μάντσεστερ Σίτι έπρεπε να έχει προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε τη Μάντσεστερ Σίτι στα πέναλτι το βράδυ της Τετάρτης (17/03), βλέποντας τον εαυτό της σε έναν ακόμη τελικό Champions League. Έχοντας κυριαρχήσει σχεδόν για το σύνολο των 120 λεπτών πριν, ένιωθε σχεδόν αναπόφευκτο οι Μαδριλένοι να κάνουν τη δουλειά, και υπάρχουν κάποια σημάδια ότι ήταν επίσης αρκετά σίγουροι για την κατάκτηση του πολυπόθητου εισιτηρίου για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ωστόσο, οι Μαδριλένοι ξεκίνησαν με το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα στην διαδικασία των πέναλτι, καθώς ο Μόντριτς είδε τον Έντερσον να του λέει «όχι» στην εκτέλεσή του, με τον Βραζιλιάνο να πέφτει χαμηλά στα δεξιά του για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Οι οπαδοί βέβαια, εντόπισαν μια στιγμή μετά το πέναλτι του Μόντριτς, το οποίο πιστεύουν ότι μπορεί ο Κροάτης μέσος να συνέβαλε στο άστοχο χτύπημα του Μπερνάρντο Σίλβα στη συνέχεια.

Το τελευταίο χτύπημα ανέλαβε να εκτελέσει ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, ο οποίος ευστόχησε κι έστειλε την ομάδα του στα ημιτελικά του θεσμού. Βέβαια, πέρα από σκόρερ, ο Γερμανός στόπερ των «μερένχες» είναι εξίσου καλός και στις προβλέψεις. Πριν ευστοχήσει από την άσπρη βούλα, κατεύθυνε τον Αντρέι Λούνιν στη σωστή κατεύθυνση για να σταματήσει σωστά την εκτέλεση του Ματέο Κόβατσιτς.

Μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που λόγω του τρόπου παιχνιδιού της Ρεάλ, θεωρούν ότι η Σίτι είναι αυτή που άξιζε να προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League.

Ωστόσο ο Τιερί Ανρί υπερασπίζεται τη Ρεάλ, λέγοντας: «Υπάρχει κάτι που λέγεται άμυνα. Μπορείς επίσης να ελέγξεις το παιχνίδι αμυνόμενος καλά. Ξέρω ότι ο κόσμος θα πει ότι η Σίτι ήταν η καλύτερη ομάδα, αλλά η άμυνα είναι μέρος του παιχνιδιού», δήλωσε στο "Football Talk.

Στη συνέχεια ο Ανρί μίλησε για τη νίκη της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι επί της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα, λέγοντας: «Η Ρεάλ Μαδρίτης αμύνθηκε πολύ καλά. Νομίζω ότι η καλύτερη ομάδα, αυτή που αμύνθηκε καλά, πέρασε».