«Τσάβι μείνε»: Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα εμψύχωσαν τον Ισπανό τεχνικό πριν το «Clasico» (vid)

Τσάβι

i

PrtScr

«Τσάβι μείνε»: Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα εμψύχωσαν τον Ισπανό τεχνικό πριν το «Clasico» (vid)

Κώστας Τόπας 15:30 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:30 - 21.04.2024

Οπαδοί της Μπαρτσελόνα βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με την Ρεάλ και αποθέωσαν τον Τσάβι, ζητώντας από τον Ισπανό τεχνικό να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου και τη νέα σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα ταξίδεψε στην ισπανική πρωτεύουσα προκειμένου να αναμετρηθεί απόψε με την Ρεάλ (22/04, 22:00) για ακόμη ένα Classico της La Liga. Περίπου 200 άτομα βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η ομάδα κι εκεί εμψύχωσαν την ομάδα.

Όπως συνέβαινε σε πρόσφατα ταξίδια σε ισπανικές πόλεις, αυτός που γνώριζε την αποθέωση από την αποστολή της Μπαρτσελόνα ήταν ο προπονητής Τσάβι Ερνάντες, στον οποίο και τώρα οι οπαδοί των Καταλανών φρόντισαν να αποθεώσουν.

«Τσάβι, μείνε», ήταν μερικά από τα συνθήματα που φώναζαν ρυθμικά οι φίλοι των «μπλαουγκράνα», ζητώντας από τον Ισπανό τεχνικό να παραμείνει στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα και τη νέα σεζόν.

Παρά το συμβόλαιο μέχρι το 2025 (συν ένα προαιρετικό έτος), ο Τσάβι Ερνάντεθ δεν φαίνεται πως θα παραμείνει, προπονητής της Μπαρτσελόνα μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της ομάδας του στο Champions League και τις δυσκολίες του συλλόγου, ο τεχνικός έχει δηλώσει σε αρκετές περιπτώσεις την πρόθεσή του να φύγει το προσεχές καλοκαίρι.

Αν ο πρόεδρός του συλλόγου, Τζουάν Λαπόρτα και ο αθλητικός του διευθυντής Ντέκο εξακολουθούν να ελπίζουν να τον πείσουν να μείνει, ο αποκλεισμός από την Παρί Σεν Ζερμέν στα προημιτελικά του Champions League, φαίνεται να επιβεβαίωσε την αποχώρησή του για το εκτός εποχής. Σύμφωνα με πληροφορίες της καταλανικής εφημερίδας Sport , ο Ραφαέλ Μάρκες θα είναι ο επόμενος προπονητής της Μπάρτσα εάν ο Τσάβι επιβεβαιώσει την αποχώρησή του.