Αντσελότι: «Ο Μόντριτς δεν θα δεχτεί ποτέ να έρχεται από τον πάγκο, τον ξέρω καλά»

Κάρλο Αντσελότι

i

PRtScr

Αντσελότι: «Ο Μόντριτς δεν θα δεχτεί ποτέ να έρχεται από τον πάγκο, τον ξέρω καλά»

Δημήτρης Χούπης 17:44 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:55 - 20.04.2024

Ο Κάρλο Αντσελότι σε δηλώσεις που έκανε, αναφέρθηκε στον Λούκα Μόντριτς τονίζοντας πως ποτέ δεν θα δεχτεί να κάτσει στον πάγκο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μια ακόμα τρομερή πρόκριση, αποκλείοντας αυτή τη φορά τη Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία. Η «βασίλισσα» μπήκε από νωρίς μπροστά στο σκορ με τον Ροντρίγκο, αλλά το γκολ του Ντε Μπρόινε έφερε το παιχνίδι στα ίσα και μετά από τριάντα λεπτά παράτασης ο αγώνας πήγε στα πέναλτι. Εκεί οι παίκτες του ισπανικού συλλόγου ήταν πιο ψύχραιμοι, πήραν τη νίκη με 4-3 και το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Champions League.

Στο παιχνίδι αυτό λοιπόν ο Λούκα Μόντριτς ήρθε από τον πάγκο, χάνοντας μάλιστα πέναλτι στη «ρωσική ρουλέτα». Το οποίο τελικά δεν του στοίχησε αφού η ομάδα του πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Παρόλα αυτά έχει υπάρξει μια μικρή κουβέντα για το γεγονός ότι ο Κροάτης μέσος έρχεται από τον πάγκο, με τον τεχνικό της Ρεάλ να παίρνει θέση, λέγοντας ότι ποτέ δεν θα ήθελε ο Μόντριτς να γίνει αναπληρωματικός.

Τόνισε δε ότι θα συνεχίσει πάντα να... μάχεται για μια θέση στη βασική ενδεκάδα. «Ο Λούκα Μόντριτς δεν θα δεχτεί ποτέ να γίνει αναπληρωματικός, τον ξέρω καλά.

Ποτέ δεν σταματάει να προπονείται, να μάχεται... πάντα έχει τον ίδιο ενθουσιασμό και θα παλεύει για να παίξει. Ποτέ δεν θα δεχτεί να είναι αναπληρωματικός», ήταν τα λόγια του Ιταλού προπονητή της Ρεάλ.

Υπενθυμίζεται ότι αντίπαλος της Ρεάλ στον ημιτελικό θα είναι η Μπάγερν Μονάχου, η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 στο Λονδίνο με την Άρσεναλ και στο Μόναχο επικράτησε με 1-0.