Η Ρεάλ ζητά αναβολή από τη La Liga για να είναι πιο ξεκούραστη κόντρα στην Μπάγερν
i

Photo by Naomi Baker/Getty Images

Η Ρεάλ ζητά αναβολή από τη La Liga για να είναι πιο ξεκούραστη κόντρα στην Μπάγερν

Sportal newsroom 19:35 - 18.04.2024

Να αλλάξει ημερομηνία το παιχνίδι με τη Σοσιεδάδ θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να ξεκουραστεί εν όψει του αγώνα με την Μπάγερν για τα ημιτελικά του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League, μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στα πέναλτι. Ο Αντρέι Λούνιν ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής με τις δύο αποκρούσεις του από το ύψος της άσπρης βούλας, ενώ έκανε και άλλες σπουδαίες επεμβάσεις στη διάρκεια του αγώνα.

Έτσι, η «Βασίλισσα» προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου θα «κονταροχτυπηθεί» με την Μπάγερν για μια θέση στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» την 1η Ιουνίου. Το πρώτο παιχνίδι με τους Βαυαρούς έχει οριστεί για την Τρίτη 30 Απριλίου (22:00), δηλαδή μόλις 72 ώρες μετά το ματς των Μαδριλένων με τη Σοσιεδάδ για το πρωτάθλημα.

Είναι τρελός, είναι τρελός ο Γερμανός: Η αντίδραση του Ρούντιγκερ που «τρέλανε» τους οπαδούς της Ρεάλ (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

18:18 - 18.04.2024

Είναι τρελός, είναι τρελός ο Γερμανός: Η αντίδραση του Ρούντιγκερ που «τρέλανε» τους οπαδούς της Ρεάλ (vid)

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ μόλις ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι και «σφράγισε» την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι έκανε μία κίνηση, η οποία θα μείνει αξέχαστη στους οπαδούς της «Βασίλισσας».

Ωστόσο, επειδή το πρώτο ματς είναι εκτός και η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι θα έχει και ταξίδι να κάνει αναγκάστηκε να ζητήσει από τη La Liga να πάει μία μέρα πίσω το παιχνίδι με τους Βάσκους, δηλαδή να γίνει την Παρασκευή (26/04), προκειμένου να κερδίσει μία ολόκληρη μέρα ξεκούρασης.

Η «Βασίλισσα» κατέθεσε αίτημα στη διοργανώτρια αρχή, που θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι θα γίνει δεκτό, όπως έχει γίνει και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν, όταν ισπανικές ομάδες συμμετείχαν σε σημαντικούς ευρωπαϊκούς αγώνες και τους δόθηκε η ευκαιρία να ξεκουραστούν περισσότερο.