Ανεξήγητο: Πώς δεν δόθηκε αυτό το πέναλτι στο Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι (vids)

Ανεξήγητο: Πώς δεν δόθηκε αυτό το πέναλτι στο Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι (vids)

Κώστας Τόπας 08:49 - 21.04.2024

Οι παίκτες της Τσέλσι έγιναν έξαλλοι όταν είδαν τον ρέφερι να μην καταλογίζει πέναλτι έπειτα από χέρι του Τζακ Γκρίλις μέσα στην περιοχή.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει κλονιστεί πολύ μετά την αποβολή της από το Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης και η απόδειξη φάνηκε απέναντι στην Τσέλσι για το Κύπελλο Αγγλίας.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έδειχνε εξαντλημένη στο γήπεδο, εκτός παιχνιδιού και με εντελώς ανεξήγητο ποδόσφαιρο. Δέχθηκε πολλές φάσεις αλλά η εστία της δεν παραβιάστηκε κι αυτό οφειλόταν στην έλλειψη δύναμης του αντιπάλου της, που προσωποποιήθηκε από τον Νίκο Τζάκσον

Οι οπαδοί εξαγριώθηκαν με αυτό που έκανε ένας παίκτης της Τσέλσι ενώ ο Τιάγκο Σίλβα ξέσπασε σε λυγμούς μετά τον αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Σίτι (vid)
PREMIER LEAGUE

08:23 - 21.04.2024

Οι οπαδοί εξαγριώθηκαν με αυτό που έκανε ένας παίκτης της Τσέλσι ενώ ο Τιάγκο Σίλβα ξέσπασε σε λυγμούς μετά τον αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Οι οπαδοί ήταν εξαγριωμένοι με το γεγονός ότι ο Νόνι Μαντουεκέ δεν είδε τον αποκλεισμό της Τσέλσι σοβαρά, σε αντίθεση με τον Τιάγκο Σίλβα ο οποίος ξέσπασε σε λυγμούς.

Από την άλλη, οι Λονδρέζοι είναι έξαλλοι με την διαιτησία την οποία και χαρακτηρίζουν σκάνδαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν δόθηκε παράβαση για το χέρι του Τζακ Γκρίλις μέσα στην περιοχή. Ο Πάλμερ εκτέλεσε απευθείας το φάουλ. η μπάλα κόντραρε στο χέρι του μεσοεπιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ο ρέφερι δεν είδε κάτι το αντικανονικό και συνέχισε το παιχνίδι. Αμέσως οι παίκτες των «μπλε» έσπευσαν να παραπονεθούν στον Μάικλ Όλιβερ, ο οποίος έμοιαζε ανένδοτος παρά και τις διαμαρτυρίες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Στην αρχή φαινόταν ότι ο πρώην παίκτης της Σίτι ζητούσε κόρνερ, αλλά η επανάληψη έδειξε πώς το σουτ του είχε χτυπήσει ξεκάθαρα στο χέρι του Γκρίλις, ενός από τους παίκτες στο τοίχος. Ωστόσο, μετά από έλεγχο του VAR, ο Όλιβερ έδωσε εντολή να συνεχιστεί το παιχνίδι, κάτι που η Τσέλσι δεν κατάλαβε καθόλου. 

Μετά το παιχνίδι, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είπε στο BBC One: «Είναι τόσο εύκολο να το εξηγήσεις. Παραχωρήσαμε σε μια στιγμή που δεν έπρεπε να δεχτείς. Δεν ήμασταν ικανοί να είμαστε αποτελεσματικοί μπροστά στο τέρμα, είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Νομίζω ότι στο παιχνίδι ήμασταν λίγο καλύτεροι και αξίζαμε περισσότερα, αλλά δεν είναι να το αξίζουμε, αλλά να είμαστε κλινικοί και δεν ήμασταν σήμερα».