Οι οπαδοί εξαγριώθηκαν με αυτό που έκανε ένας παίκτης της Τσέλσι ενώ ο Τιάγκο Σίλβα ξέσπασε σε λυγμούς μετά τον αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Τιάγκο Σίλβα

i

PrtScr

Οι οπαδοί εξαγριώθηκαν με αυτό που έκανε ένας παίκτης της Τσέλσι ενώ ο Τιάγκο Σίλβα ξέσπασε σε λυγμούς μετά τον αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Σίτι (vid)

Κώστας Τόπας 08:23 - 21.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:36 - 21.04.2024

Οι οπαδοί ήταν εξαγριωμένοι με το γεγονός ότι ο Νόνι Μαντουεκέ δεν είδε τον αποκλεισμό της Τσέλσι σοβαρά, σε αντίθεση με τον Τιάγκο Σίλβα ο οποίος ξέσπασε σε λυγμούς.

Το γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα στα τελευταία λεπτά του αγώνα κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της Μάντσεστερ Σίτι να διεκδικήσει έναν εγχώριο τίτλο, με τους παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα να εξασφαλίζουν τη νίκη με 1-0 στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας επί της Τσέλσι.

Η Μάντσεστερ Σίτι επανήλθε μετά τον αποκλεισμό της στα πέναλτι στο Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης, για να ετοιμαστεί πλέον για τελικό Κυπέλλου Αγγλίας με έναν εκ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή Κόβεντρι. Οι «μπλε», εν τω μεταξύ, έχασαν μια σειρά από καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν και τώρα θα τελειώσουν την σεζόν χωρίς τρόπαιο.

Μετά το τέλος του αγώνα, πλάνα του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Τιάγκο Σίλβα ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, κυκλοφόρησαν στα social media. Οι οπαδοί έσπευσαν να σημειώσουν ότι πίσω από τον Βραζιλιάνο, ο συμπαίκτης του Νόνι Μαντουεκέ φαινόταν να γελάει με τον εξτρέμ της Σίτι, Τζακ Γκρίλις.

«Ο Μαντουεκέ είναι αξιολύπητος», έγραψε ένας στα social media. «Η διαφορά μεταξύ των γενεών σε ένα βίντεο», συμπλήρωσε ένας άλλος. «Η νοοτροπία είναι διαφορετική», σχολίασε με τη σειρά ένας ακόμη οπαδός.

Μετά το παιχνίδι, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είπε στο BBC One: «Είναι τόσο εύκολο να το εξηγήσεις. Παραχωρήσαμε σε μια στιγμή που δεν έπρεπε να δεχτείς. Δεν ήμασταν ικανοί να είμαστε αποτελεσματικοί μπροστά στο τέρμα, είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε.

Νομίζω ότι στο παιχνίδι ήμασταν λίγο καλύτεροι και αξίζαμε περισσότερα, αλλά δεν είναι να το αξίζουμε, αλλά να είμαστε κλινικοί και δεν ήμασταν σήμερα».

Για το αν το παιχνίδι δείχνει τα προβλήματα της φετινής σεζόν, ο τεχνικός της Τσέλσι πρόσθεσε: «Όχι, νομίζω ότι σήμερα παίζαμε μια πολύ καλή ομάδα στη Μάντσεστερ Σίτι. Δεν ήταν εύκολο, αλλά ήμασταν ικανοί να παίξουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, να αγωνιστούμε πολύ καλά. Ανυπομονούμε, θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό, μερικές φορές έχετε αυτού του είδους τα παιχνίδια στο ταξίδι σας και το σημαντικό είναι να πάρετε τα θετικά από αυτό», κατέληξε.