Ξέσπασε ο Γκουαρντιόλα για το πρόγραμμα: «Απαράδεκτο που παίξαμε σήμερα»

Ξέσπασε ο Γκουαρντιόλα για το πρόγραμμα: «Απαράδεκτο που παίξαμε σήμερα»

Δημήτρης Χούπης 23:00 - 20.04.2024

Φανερά ενοχλημένος με το πρόγραμμα είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος ξέσπασε μετά την πρόκριση στον τελικό του FA Cup απέναντι στην Τσέλσι.

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε για δεύτερη σερί φορά στον τελικό του FA Cup, νικώντας με 1-0 την Τσέλσι χάρη στο γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα στο 84ο λεπτό. Εκεί θα βρει απέναντί της είτε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είτε την Κόβεντρι, οι οποίες παίζουν αύριο (21/4).

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των «πολιτών», Πεπ Γκουαρντιόλα, ξέσπασε μιλώντας για το πρόγραμμα, λέγοντας πως είναι απαράδεκτο που η Σίτι παίξε σήμερα. Κι αυτό γιατί είχε αγώνα την περασμένη Τετάρτη για τον προημιτελικό απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ενώ έχει αγώνα και την ερχόμενη Πέμπτη κόντρα στην Μπράιτον.

Η Άστον Βίλα του Έμερι καλείται να σώσει την εφιαλτική χρονιά της Premier League στην Ευρώπη (vids)
CONFERENCE LEAGUE

09:52 - 20.04.2024

Η Άστον Βίλα του Έμερι καλείται να σώσει την εφιαλτική χρονιά της Premier League στην Ευρώπη (vids)

Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ έχουν αποκλειστεί από το Champions League και το Europa League. Ολες οι ελπίδες πέφτουν πλέον στον Ουνάι Έμερι και την Άστον Βίλα, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Conference League

«Είναι απαράδεκτο που παίξαμε σήμερα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως επιβιώσαμε. Αυτοί οι παίκτες είναι θρύλοι», ήταν τα λόγια του χαρακτηριστικά. Την ίδια ώρα ο Καταλάνος μίλησε και για τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης, λέγοντας ότι ήταν μπουνιά στο πρόσωπο.

«Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι μπουνιά στο πρόσωπο ήταν που μείναμε εκτός Champions League», είπε και συνέχισε: «Γιατί δεν μας έδωσαν μια έξτρα μέρα, αφού οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Κόβεντρι δεν έπαιξαν μέσα στην εβδομάδα;

Για τα τηλεοπτικά... οκ μην μου ζητάτε για έξτρα πράγματα μετά τον αγώνα, επειδή δεν πρόκειται να το κάνω». Υπενθυμίζεται ότι η Σίτι είναι στην πρώτη θέση με μία αγωνιστική περισσότερη και περιμένει το αποτέλεσμα της Άρσεναλ κόντρα στη Γουλβς και της Λίβερπουλ κόντρα στη Φούλαμ.