Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά τη μεγάλη νίκη που τους έφερε στην κορυφή (gallery)
i

©intime

Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά τη μεγάλη νίκη που τους έφερε στην κορυφή (gallery)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:20 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 29.05.2024

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν έξαλλα μαζί με τον κόσμο της ομάδας τη μεγάλη νίκη με 4-1 επί του Παναθηναϊκού που τους έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας με μία αγωνιστική να μένει για το τέλος.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια τεράστια νίκη με 4-1 επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα και πάει για... τελικό στο Βικελίδης την ερχόμενη Κυριακή (19/5). Ζίβκοβιτς, Τάισον και Βιεϊρίνια πέτυχαν τα γκολ του Δικεφάλου και διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στη Θεσσαλονίκη.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού την ίδια ώρα η ΑΕΚ ηττήθηκε με 0-2 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης.

Με τη λήξη του αγώνα οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη, η οποία τους έφερε στην πρώτη θέση και αμέσως πήγαν προς τον κόσμο της ομάδας για να γιορτάσουν μαζί. Μπροστάρης στους πανηγυρισμούς δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον αρχηγό της ομάδας, Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι στο Βικελίδης με τον Άρη, ενώ την ίδια ώρα η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τη Λαμία στην OPAP Arena.