Χάνει Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό ο Τάισον

Χάνει Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό ο Τάισον

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:21 - 14.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:26 - 14.02.2024

Ο Τάισον αποβλήθηκε και θα χάσει σίγουρα ντέρμπι. Το ποιο θα είναι αυτό θα το ξέρουμε αύριο.

Μεγάλη ένταση στην Τούμπα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός στο τελευταίο δεκάλεπτο. Μια ένταση που μεταξύ άλλων έφερε την αποβολή του Τάισον και του Μπακασέτα.

Οι δύο μεσοεπιθετικοί μετά από ένα μαρκάρισμα του Έλληνα διεθνή προς τον Βραζιλιάνο, ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο και άρχισαν να ρίχνουν σφαλιάρες ο ένας στον άλλον σε μια στιγμή πολύ μεγάλης έντασης.

Ο διαιτητής, με τη βοήθεια και του VAR που τον ενημέρωσε για το τι ακριβώς συνέβη στη φάση, κάλεσε κοντά του Τάισον και Μπακασέτα και χωρίς δεύτερη σκέψη τους έστειλε στα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη κάρτα. Κάτι που σημαίνει πως θα χάσουν το αμέσως επόμενο παιχνίδι της ομάδας τους.

Κι αν για τον Παναθηναϊκό μάλλον είναι... μικρό το κακό, αφού το επόμενο ματς είναι το Σάββατο στη Λεωφόρο με τη Λαμία, δε συμβαίνει το ίδιο με τον Τάισον. Καθώς ο Βραζιλιάνος θα χάσει ντέρμπι. Ποιο θα είναι αυτό; Θα το ξέρουμε αύριο.

Ο ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο να παίξει με τον Ολυμπιακό την Κυριακή για την 23η αγωνιστική της Super League αλλά οι ερυθρόλευκοι έχουν ζητήσει αναβολή λόγω του αγώνα με τη Φερεντσβάρος. Και η απόφαση θα ληφθεί αύριο σε ψηφοφορία όλων των ομάδων. Αν το ντέρμπι γίνει κανονικά, τότε ο Τάισον δε θα παίξει απέναντι στον Ολυμπιακό.

Το σκεπτικό του Ολυμπιακού για την αναβολή, η ξεκούραση της Φερεντσβάρος και η ερυθρόλευκη ψήφος υπέρ του Παναθηναϊκού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:12 - 14.02.2024

Το σκεπτικό του Ολυμπιακού για την αναβολή, η ξεκούραση της Φερεντσβάρος και η ερυθρόλευκη ψήφος υπέρ του Παναθηναϊκού

Πως ο Ολυμπιακός έφτασε στην απόφαση για να ζητήσει αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και γιατί περιμένει να κάνουν και οι άλλοι ότι έκανε εκείνος το καλοκαίρι στην περίπτωση του Παναθηναϊκού.

Αν πάρει αναβολή, τότε το αμέσως επόμενο για τον ΠΑΟΚ είναι η ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει ο Τάισον από το συγκεκριμένο παιχνίδι.