Εντός έδρας δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό, στην επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία

Σαμάτα - Γκαρσία

i

© Intime

Εντός έδρας δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό, στην επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:00 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:07 - 25.11.2023

ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκός θα κοντραριστούν στην Τούμπα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League (25/11, 19:30), με την επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Επιστροφή στην δράση για τον ΠΑΟΚ, σε ένα... ιδιαίτερο παιχνίδι!

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και με το... μυαλό στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο Δικέφαλος θα υποδεχτεί στην Τούμπα τον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό του Πάμπλο Γκαρσία (25/11, 19:30).

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην 4η θέση με 23 πόντους και στο -5 από την κορυφή, ενώ στις τελευταίες δύο αγωνιστικές κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναιτωλικό μέτρησε ισάριθμες νίκες.

Από την άλλη, η ομάδα των Σερρών βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 πόντους, ενώ πριν τη διακοπή κατάφερε να «αυτοκτονήσει» στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, από τον οποίον ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις (1-1).

Στα αγωνιστικά, ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Μπάμπα, τους τιμωρήμενους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Κεντζιόρα, καθώς και στους Νάσμπεργκ, Φελίπε Σοάρες, Μάρκος Αντόνιο.

Στην αντίπερα όχθη, εκτός μάχης έμειναν οι Ουεντραόγκο, Γκοτζαμανίδης, Γούλερι, Κολομπίνο, Χατζηστραβός, Στίνα, Χάγιεκ, Καρασαλίδης, Παπαβασιλείου, Τσομπανίδης και Ανάκογλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στην Τούμπα και το πρώτο ματς ως αντίπαλος προπονητής, δίνει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Σάστρε, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ρ. Σοάρες – Τσιγγάρας, Σβαμπ – Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Τόμας.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν – Ντάνκερλουι, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης – Μορέιρα, Κολομπίνο – Τομάς, Μασαρίποφ, Πηλέας – Άλεξιτς.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης

Α' Βοηθός: Χασάν Κούλα

Β' Βοηθός: Δημήτριος Βεργέτης

Που θα δείτε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:32 - 25.11.2023

Που θα δείτε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ

Γεμάτο είναι το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας (25/11) με τα ματς που ξεχωρίζουν είναι αυτά του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό, αλλά και το ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ.

4ος διαιτητής: Κωνσταντίνος Πουλικίδης

VAR: Φώτιος Πολυχρόνης