Χωρίς Ζίβκοβιτς, Μπάμπα και Κεντζιόρα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Χωρίς Ζίβκοβιτς, Μπάμπα και Κεντζιόρα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό

Με τρεις απουσίες θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό, όπως γνωστοποίησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στην αποστολή που ανακοίνωσε.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων. Αντίπαλος του ο Πανσερραϊκός, τον οποίο και υποδέχεται στην Τούμπα το Σάββατο (25/11), εν όψει της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου γνωστοποίησε την αποστολή για την αναμέτρηση, στην οποία δεν περιλαμβάνονται οι τιμωρημένοι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τόμας Κεντζιόρα, αλλά και ο τραυματίας Μπάμπα Ραχμάν. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωσή της:

«Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo στην τελευταία πρόβα της ομάδας που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Παρασκευής (24.11). Στη συνέχεια ο Ράζβαν Λουτσέσκου δούλεψε κατά κύριο λόγο με τους παίκτες στο τακτικό κομμάτι, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Μπάμπα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο τεχνικός του Δικεφάλου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του, καθώς και σε αυτές των τιμωρημένων Α.Ζίβκοβιτς και Κεντζιόρα .

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Ζίβκοβιτς , Κοτάρσκι , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Σάστρε , Εκόνγκ , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Ράφα Σοάρες ,  Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας».