Δείχνει ενδεκάδα για Πανσερραϊκό ο Λουτσέσκου

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Δείχνει ενδεκάδα για Πανσερραϊκό ο Λουτσέσκου

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι και η πιο σημαντική για τον Δικέφαλο ενόψει Πανσερραϊκού.

Ο ΠΑΟΚ την Παρασκευή 24/11 αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Τούμπας για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

O Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του για τον αγώνα αυτό, τους Ράχμαν Μπάμπα (τραυματίας), αλλά και τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς-Τόμας Κεντζιόρα, που συμπλήρωσαν κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους σε αυτό το ματς.

Οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να προπονηθούν με το μεγαλύτερο μέρος τους γκρουπ τους μόλις την Πέμπτη 23/11 λόγω των αρκετών διεθνών που είχαν και σε αυτό το παράθυρο των εθνικών ομάδων.

Έτσι, σήμερα 24/11 ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα δείξει τα πλάνα του και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Πρέπει να σημειωθεί πως παρότι ο Βαλκάνιος προπονητής του ΠΑΟΚ, δεν έχει δείξει στο χορτάρι τις σκέψεις του αναφορικά με τη ενδεκάδα, ο Άλι Σαμάτα δεν θα ξεκινήσει κόντρα στον Πανσερραϊκό, λόγω της κόπωσης από το μακρινό ταξίδι στην Τανζανία και τη συμμετοχή του στους αγώνες της εθνικής ομάδας της πατρίδας του με Νίγηρα και Μαρόκο.