Με τους οπαδούς του ο Πανσερραϊκός στην Τούμπα

Οπαδοί Πανσερραϊκού

i

© Intime

Με τους οπαδούς του ο Πανσερραϊκός στην Τούμπα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:52 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:54 - 23.11.2023

Οι φίλοι του Πανσερραϊκού θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας, στο επερχόμενο ματς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ (25/11, 19:30).

Έτοιμες για επιστροφή στην εγχώρια δράση είναι οι ομάδες της Stoiximan Super League.

Το επερχόμενο Σάββατο (25/11, 19:30), ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκός θα κοντραριστούν στο γήπεδο της Τούμπας για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος κι όπως γνωστοποίησε η νεοφώτιστη ΠΑΕ, οι φίλοι των Σερραίων θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη και θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία.

Η σχετικά ανακοίνωση αναφέρει:

Η αγορά εισιτηρίων γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στον παρακάτω σύνδεσμο, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου σε εκδοτήριο για τη συγκεκριμένη θύρα.

⇒ https://www.ticketmaster.gr/paokfc-ww/privateSales.html?deepLink=309&hash=K8OiJmkIK1xCQEP79MPhj2uYzPs2128844

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η εξής διαδικασία:

Κλικ στο link

Σύνδεση μέσω Google, Facebook ή εγγραφής στο site

Καταχώρηση προσωπικών στοιχείων & αποθήκευση

Επιλογή θέσης στη θύρα 8

Αγορά εισιτηρίου

Παραλαβή e-ticket (Όχι παραλαβή από τα εκδοτήρια)

Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Τούμπας

Ο Πάμπλο Γκαρσία δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του σε υψηλούς ρυθμούς, προκειμένου η ομάδα να είναι πανέτοιμη για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί. Οι κόκκινοι μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων θα κληθούν να δώσουν επτά σημαντικά ματς για πρωτάθλημα και κύπελλο και ιδιαιτέρως το επόμενο 15νθημερο θα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο με τέσσερα εκτός έδρας ματς σε 10 ημέρες. 

Από τους διεθνείς έχουν επιστρέψει ήδη από τις υποχρεώσεις τους οι Στίνα και Πηλέας, ξεκινώντας προπονήσεις, ενώ την Πέμπτη θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο Μασαρίποφ, ο οποίος είναι καλά και μάλιστα αγωνίστηκε βασικός με το Ουζμπεκιστάν στον αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ. 

Όσον αφορά τον Ουεντραόγκο εξασφάλισε επιπλέον ημέρες άδεια και θα επιστρέψει το Σάββατο, καθώς έτσι κι αλλιώς θα απουσιάζει από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ λόγω τιμωρίας, αφού συμπλήρωσε κάρτες. Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει και ακολουθεί ο Γούλερι και από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι θα είναι διαθέσιμοι.