Η UEFA θυμήθηκε την ασύλληπτη γκολάρα του Τάισον αλά… Φαν Μπάστεν (vid)

Τάισον

i

© PrtScr

Η UEFA θυμήθηκε την ασύλληπτη γκολάρα του Τάισον αλά… Φαν Μπάστεν (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:04 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:05 - 23.11.2023

Με ανάρτησή της στα social media, η UEFA θέλησε να θυμίσει σε όλους το «αριστούργημα» του Τάισον στο Μέταλιστ - Ρόζενμποργκ.

Η UEFA μέσω του λογαριασμού του Europa League, κάνει συχνά αναδρομές σε παλαιότερες σεζόν της διοργάνωσης και θυμίζει στον κόσμο μερικά από τα καλύτερα γκολ που έχουν σημειωθεί σε αυτή.

Αυτήν τη φορά σειρά είχε το «αριστούργημα» του Τάισον Φρέντα.

Το όχι και τόσο μακρινό 2013, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είχε πετύχει ένα από τα καλύτερα γκολ της καριέρας του.

Στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Μέταλιστ και τη Ρόζενμποργκ για το Europa League, ο 25χρονος τότε ποδοσφαιριστής υποδέχτηκε μία γλυκιά σέντρα από τα αριστερά και χωρίς δεύτερη σκέψη εξαπέλυσε σουτ στην κίνηση, με την μπάλα να καρφώνεται στα δίχτυα.

Ο έλεγχος των μεταγραφών του ΠΑΟΚ: Αυτοί που έχουν ξεχωρίσει και οι «απογοητεύσεις»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:17 - 22.11.2023

Ο έλεγχος των μεταγραφών του ΠΑΟΚ: Αυτοί που έχουν ξεχωρίσει και οι «απογοητεύσεις»

Ο επιρρεπής στο λάθος Εκόνγκ, ο ξεχωριστός Μπάμπα, ο θετικός Ντεσπόντοφ που του λείπει το κάτι παραπάνω και η περίπτωση του Άλι Σαμάτα. Το Sportal σας παρουσιάζει τον πρώτο έλεγχο των μεταγραφών του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, εκείνη την χρονική περίοδο δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρομοίασαν το τέρμα που πέτυχε ο παίκτης του ΠΑΟΚ με το μυθικό γκολ του Μάρκο Φαν Μπάστεν στον τελικό (2-0) του Κυπέλλου Ευρώπης του 1988 (νυν Euro), απέναντι στην τότε Σοβιετική Ένωση.