Σκληρό πόκερ των Τούρκων για Λουτσέσκου: «Μίλησε με Μπεσίκτας για μεταγραφές και στόχους»

Σκληρό πόκερ των Τούρκων για Λουτσέσκου: «Μίλησε με Μπεσίκτας για μεταγραφές και στόχους»

Γιώργος Σακελλαρίου 21:07 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 21:08 - 30.05.2024

Στην Τουρκία δεν σταματούν τα δημοσιεύματα για Μπεσίκτας και Λουτσέσκου.

«Χοντραίνει» το παιχνίδι στην Τουρκία για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Νωρίτερα, ρεπόρτερ στη γειτονική χώρα έγραψε ότι στελέχη της Μπεσίκτας θα συναντηθούν με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Πριν λίγη ώρα, λοιπόν, με νέο ποστάρισμα αυτή τη φορά ο Τούρκος ρεπόρτερ Σερτσάν Ντικμέ ανέφεραν ότι η Μπεσίκτας και ο Λουτσέσκου μίλησαν στη Θεσσαλονίκη κι όχι απλά για το αν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας, αλλά έγινε κι ανάλυση του πλάνου. Προϋπολογισμός μεταγραφών, στόχους…

Είναι φανερό ότι στην Τουρκία συντηρούν το θέμα, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει ν’ ασχολείται, ενώ και ο Λουτσέσκου προς το παρόν φαίνεται να μην έχει την επιθυμία να δεχθεί την πρόταση των Τούρκων.

Να θυμίσουμε ότι για ν’ αποχωρήσει ο Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ, η ρήτρα είναι δύο εκατ. ευρώ για ομάδα της Δυτικής Ευρώπης, από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα δηλαδή και τέσσερα εκατ. ευρώ για συλλόγους από άλλες χώρες.

Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να εισπράξει από τους «αετούς» της Κωνσταντινούπολης τέσσερα εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Ρουμάνο προπονητή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ντικμέ: «Ο Πρόεδρος Χασάν Αράτ και δεύτερος πρόεδρος (σ.σ. αντιπρόεδρος) Χουσεϊν Γιουσέλ, είχαν σήμερα τετ α τετ συνάντηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνάντηση ανταλλάχθηκαν ιδέες για την αξία της ομάδας, τον προϋπολογισμό των μεταγραφών και τους στόχους. Δεν έχει επιτευχθεί ακόμη κοινό σημείο.

Ο πρόεδρος Χασάν Αράτ και ο Χουσεϊν Γιουτσέλ επέστρεψαν από την Τουρκία. Η Μπεσίκτας θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις της με ξένους προπονητές».

Δείτε την ανάρτηση