Αλαλούμ στη Μπεϊτάρ με Ασπρίγια πριν τα ματς με τον ΠΑΟΚ - Συμφώνησε με τη Σάντα Φε ο παίκτης

Αλαλούμ στη Μπεϊτάρ με Ασπρίγια πριν τα ματς με τον ΠΑΟΚ - Συμφώνησε με τη Σάντα Φε ο παίκτης

Γιώργος Σακελλαρίου 08:17 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 08:22 - 05.07.2023

Ο Ντανίλο Ασπρίγια προκαλεί πονοκέφαλο στη Μπεϊτάρ πριν τα ματς με τον ΠΑΟΚ. Συμφώνησε να γυρίσει στην Κολομβία, περιμένει λεφτά η ομάδα για να τον αφήσει.

Το χάος στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ συνεχίζεται με τον Ντανίλο Ασπρίγια.

Ο 34χρονος πρώτος σκόρερ της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League δήλωσε στην πατρίδα ότι συμφώνησε με τη Σάντα Φε. Στην προπόνηση της ομάδας διέψευσε τη συμφωνία, αλλά σε κάθε περίπτωση, η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ δεν τον αφήνει ελεύθερο και θέλει χρήματα.

Αναλυτικά τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ: «Το μέλλον του Ντανίλο Ασπρίγια στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ συνεχίζει να είναι ερωτηματικό. Το περιβάλλον του διέψευσε τα δημοσιεύματα ότι αποχωρεί, αλλά ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα της Κολομβίας «Cracol» αναφέρθηκε στο μέλλον του και την επόμενη ομάδα του.

«Είμαι στο Ισραήλ, αλλά έχω ήδη συμφωνήσει με την προσφορά συμβολαίου της Σάντα Φε. Περιμένω εδώ, προσπαθώντας να οργανώσω τα πάντα για να λύσω τη συνεργασία μου με την ομάδα και να επιστρέψω στην Κολομβία. Έχω συζητήσει μαζί τους πριν από το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Έχω την επιλογή να ανανεώσω το συμβόλαιο, αλλά ζήτησα να μείνω ελεύθερος και να γυρίσω στην Κολομβία. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά τις επόμενες μέρες.

Μίλησα πριν από μια εβδομάδα με τον τεχνικό διευθυντή και είπαμε μερικά πράγματα. Περιμένουμε να γίνει κάτι, ώστε να επιστρέψω στο κολομβιανό ποδόσφαιρο, η αλήθεια είναι ότι είμαι πραγματικά πολλά χρόνια μακριά. Έπαιξα εκεί το 2013. Είχαμε καλή ομάδα και ήμουν τόσο τυχερός που έπαιξα εκεί».

Ο Ασπρίγια ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Βραζιλία, πριν κάνει περιοδεία στο Κατάρ κι επιστρέψει στην πατρίδα του την Κολομβία, για τη Σάντα Φε στην οποία μπορεί να επιστρέψει. Στη συνέχεια έπαιξε στη Βουλγαρία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σαουδική Αραβία, πριν μετακομίσει στο Ισραήλ για τη Χάποελ Μπερ Σεβά το καλοκαίρι του 2021. Έναν χρόνο αργότερα, υπέγραψε με τη Μπεϊτάρ.

Στο Ισραήλ τόνιζαν ακόμα: «Η Μπεϊτάρ κατανοεί ότι ο Ασπρίγια θέλει να φύγει, αν και αρνήθηκε στα μέλη της ομάδας ότι συμφώνησε στην κολομβιανή Σάντα Φε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα μέσα ενημέρωσης στη χώρα του. Η Μπεϊτάρ πιστεύει ότι έχει υψηλότερη οικονομική προσφορά ο παίκτης και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να μην προέρχεται από την Κολομβία.

Χθες το βράδυ ο ίδιος και οι εκπρόσωποί του ενημερώθηκαν για άλλη μια φορά ότι σε κάθε περίπτωση δεν θα αφεθεί ελεύθερος χωρίς αποζημίωση. Το αίτημα είναι αποζημίωση στο ύψος του συμβολαίου του, που κυμαίνεται μεταξύ 150-200 χιλιάδων δολαρίων».