Προπόνηση με δύο απόντες
i

©PAOKFC

Προπόνηση με δύο απόντες

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Άρη, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου ωστόσο για την ώρα να μην μπορεί να υπολογίσει τον Φιλίπε Σοάρες και τον Μάρκος Αντόνιο.

Ο Πορτογάλος κάνει ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, όσον αφορά τον Βραζιλιάνο κάνει πρόγραμμα υψηλής έντασης και επανένταξης στο γκρουπ των υπολοίπων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

«Η διακοπή δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα να δουλέψει εντατικά στις προπονήσεις, να βελτιώσει κομμάτια του παιχνιδιού της, να διορθώσει λάθη και να εντάξει νέα πρόσωπα, προκειμένου να εμφανιστεί πιο δυνατή στην επανέναρξη.

Ανατροπή στην ανατροπή με τον Ελ Καντουρί - Η Άσκολι επαναπροσέγγισε τον Μαροκινό με καλύτερη οικονομική προσφορά
REST OF THE WORLD

10:19 - 08.09.2023

Ανατροπή στην ανατροπή με τον Ελ Καντουρί - Η Άσκολι επαναπροσέγγισε τον Μαροκινό με καλύτερη οικονομική προσφορά

Το τελευταίο χρονικό διάστημα το όνομα του Ελ Καντουρί έχει συνδεθεί με την ιταλική Άσκολι κι όπως όλα δείχνουν, ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική κίνηση της ομάδας.

 Το πρόγραμμα της Παρασκευής (08.09) περιλάμβανε και πάλι δουλειά στο τακτικό κομμάτι. Μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν στην αμυντική λειτουργία και τους επιθετικούς αυτοματισμούς. Στο τελευταίο κομμάτι ανέλαβε δράση ο Ράζβαν Λουτσέσκου παραδίδοντας ένα μάθημα τακτικής. 

Οι Φιλίπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Το Σάββατο (09.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία».