Ανατροπή στην ανατροπή με τον Ελ Καντουρί - Η Άσκολι επαναπροσέγγισε τον Μαροκινό με καλύτερη οικονομική προσφορά

Ομάρ Ελ Καντουρί

i

© Intime

Ανατροπή στην ανατροπή με τον Ελ Καντουρί - Η Άσκολι επαναπροσέγγισε τον Μαροκινό με καλύτερη οικονομική προσφορά

Το τελευταίο χρονικό διάστημα το όνομα του Ελ Καντουρί έχει συνδεθεί με την ιταλική Άσκολι κι όπως όλα δείχνουν, ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική κίνηση της ομάδας.

Κάτοικος Ιταλίας θα γίνει και πάλι ο Ομάρ Ελ Καντουρί, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αποχώρησε από τον Δικέφαλο του Βορρά έπειτα από μία εξαετία και πλέον βρίσκεται μία ανάσα από τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο λόγος γίνεται για την Άσκολι, η οποία επαναπροσέγγισε τον Μαροκινό με καλύτερη οικονομική προσφορά με σκοπό να ολοκληρωθεί αισίως το deal. Να θυμίσουμε πως τα χθεσινά (7/9) δημοσιεύματα από την Ιταλία έκαναν λόγο για «ναυάγιο» της συγκεκριμένης μεταγραφικής εξέλιξης, λόγω των υψηλών απαιτήσεων του Ελ Καντουρί, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία, με τον 33χρονο ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στην Ιταλία μετά από έξι χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί πως η Άσκολι αγωνίζεται στη Serie B και μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα μετράει μία νίκη και τρεις ήττες.

Η θητεία με τα «ασπρόμαυρα» και το αντίο

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ήταν ένας από τους παίκτες που έγραψαν ιστορία με «χρυσά» γράμματα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2017 κι έγινε μέλος της χρυσής φουρνιάς του νταμπλ, πλέον αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά από έξι σεζόν.

Ο Μαροκινός δεν κατάφερε ποτέ να δείξει τον πραγματικό του εαυτό λόγω των αρκετών τραυματισμών (μυϊκών κυρίως) που είχε και δεν του επέτρεψαν να αποδώσει αυτά που όλοι περίμεναν από τον ίδιο. Συνολικά με την «ασπρόμαυρη» φανέλα μέτρησε 173 συμμετοχές, με απολογισμό 10 γκολ και 13 ασίστ.

Ο νέος σταθμός του Νέλσον Ολιβέιρα

Εκτός από τον Ελ Καντουρί, σε αναζήτηση ομάδας μετά τη θητεία του στον ΠΑΟΚ ήταν και ο Νέλσον Ολιβέιρα, με τον Πορτογάλο να βρίσκει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 32χρονος φορ που προτάθηκε και στον Παναθηναϊκό, ήταν έναν ολόκληρο καλοκαίρι ελεύθερος. 

Η τύχη Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στους ευρωπαϊκούς θεσμούς σύμφωνα με χιουμοριστικό λογαριασμό στο Instagram (vids)
EUROPA LEAGUE

18:40 - 07.09.2023

Η τύχη Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στους ευρωπαϊκούς θεσμούς σύμφωνα με χιουμοριστικό λογαριασμό στο Instagram (vids)

Σε σκηνές από... καρτούν, σειρές και ταινίες μετέτρεψε μία σελίδα στο Instagram τους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Αναφορά έγινε και στις ελληνικές ομάδες, με τα βίντεο να προκαλούν ασταμάτητο γέλιο.

Πριν από δύο μέρες κατέληξε στον επόμενο σταθμό του. Θα είναι η γειτονική Τουρκία. Συγκεκριμένα, θα μεταφερθεί στην κεντρική Τουρκία, στην Ανατολία. Στο Ικόνιο με την πλούσια ελληνική παράδοση και ιστορία. Ο Ολιβέιρα συμφώνησε με την Κόνιασπορ, η οποία πέρσι τερμάτισε όγδοη και φέτος είναι δεύτερη, έπειτα από τέσσερις αγώνες.