«Πρόταση 25 εκατ. ευρώ από την Μπενφίκα στον ΠΑΟΚ για Κουλιεράκη - Κωνσταντέλια και ελεύθερο τον Ντάντας»
i

© Intime

«Πρόταση 25 εκατ. ευρώ από την Μπενφίκα στον ΠΑΟΚ για Κουλιεράκη - Κωνσταντέλια και ελεύθερο τον Ντάντας»

Sportal newsroom 22:54 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 23:11 - 24.02.2023

Γερό... μπάσιμο κάνει η Μπενφίκα για το δίδυμο Κουλιεράκη - Κωνσταντέλια, προσφέροντας 25 εκατ. ευρώ και ελεύθερο τον Ντάντας στον ΠΑΟΚ.

Η Μπενφίκα... τινάζει την μπάνκα στον αέρα για τους Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και Γιάννη Κωνσταντέλια, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Tutto Mercato». Σύμφωνα με το άρθρο του ιταλικού Μέσου, η ομάδα της Πορτογαλίας είναι διατεθειμένη να δώσει «γη και ύδωρ» προκειμένου να κάνει δικούς της τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά, ο σύλλογος του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ετοιμάζεται να δώσει στον «Δικέφαλο του Βορρά» το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 25 εκατ. ευρώ, θέλοντας να πάρει «πακέτο» τους δύο νεαρούς παίκτες. Μάλιστα, η προσφορά δεν μένει μόνο στα χρήματα, αφού η Μπενφίκα προσθέτει στην εξίσωση και τον Ντάντας, τον οποίο έχει την πρόθεση να αφήσει ελεύθερο.

Θυμίζουμε πως στο κατόπι του Κωνσταντέλια βρίσκονται ουκ ολίγες ομάδες, με τις Μίλαν, Τσέλσι, Μπαρτσελόνα και Γαλατασαράι να είναι κάποιες από τις διεκδικήτριες του 20χρονου μεσοεπιθετικού. Ο ΠΑΟΚ από μεριάς του δεν προτίθεται να τον δώσει πάντως για λιγότερο από 10 εκατ. ευρώ, καθώς τον θεωρεί ένα από τα κορυφαία του φετινά «χαρτιά»