Λουτσέσκου για Κουλιεράκη και Κωνσταντέλια: «Αυτά τα δύο παιδιά έχουν καλή παιδεία»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου για Κουλιεράκη και Κωνσταντέλια: «Αυτά τα δύο παιδιά έχουν καλή παιδεία»

Βαγγέλης Κανελλόπουλος • 19:44 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 19.06.2023

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε για τους Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη και αναφέρθηκε στον λόγο για τον οποίο οι δύο παίκτες κρατούν καλή ισορροπία.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 24η αγωνιστική Stoiximan Super League, με στόχο να συνεχίσει τις νίκες μετά το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στη Nova για την αναμέτρηση αυτή και επικεντρώθηκε στο δίδυμο Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη, τονίζοντας πως οι δύο νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν πολύ καλή παιδεία.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τους Κουλιεράκη και Κωνσταντέλια: «Θα σας πω ότι και τα δύο παιδιά έχουν καλή παιδεία και αυτό τους βοηθάει να κρατούν ισορροπία».

Για το για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ρουμάνος τεχνικός: «Είναι μια ιστορική ομάδα αλλά κυρίως είναι και μια ομάδα με καλή οργάνωση και με ποιοτικό ρόστερ. Για όλους αυτούς τους λόγους σε αυτό το δεύτερο κομμάτι του πρωταθλήματος είναι μια ομάδα που έχει κάνει εκπλήξεις απέναντι στους θεωρητικά μεγάλους και γενικότερα εντυπωσιάζει. Μην ξεχνάτε πως στην έδρα της, χρειάστηκε ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις για να ηττηθεί από τον Παναθηναϊκό. Επομένως και εκείνο το ματς ήταν δύσκολο για τον αντίπαλό τους».

Για την επιστροφή του Ελ Καντουρί: «Υπάρχει μια μεταβατική περίοδος για κάθε ποδοσφαιριστή που έχει πρόβλημα τραυματισμού. Από τον τραυματισμό ακολουθεί η αποθεραπεία, το ατομικό πρόγραμμα και η επιστροφή στις προπονήσεις με την ομάδα. Ο Ομάρ έχει μόλις τρεις προπονήσεις με την ομάδα και επομένως χρειάζεται χρόνο. Αλλά επειδή πρόκειται για έμπειρο και ποιοτικό παίκτη ξέρει να διαχειρίζεται καλά αυτή την περίοδο και επομένως μπορεί να επανέλθει πιο γρήγορα».