Πέντε του ΠΑΟΚ στο όριο-Τι ισχύει με τις κάρτες στα Play Off
i

Στέφαν Σβαμπ/©intime

Πέντε του ΠΑΟΚ στο όριο-Τι ισχύει με τις κάρτες στα Play Off

Μάνος Τσαλγατίδης 09:25 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:29 - 24.02.2023

Οι επιλογές του ΠΑΟΚ για τις κάρτες, πριν την έναρξη του μίνι πρωταθλήματος.

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της, αφού απομένουν τρεις αγωνιστικές, πριν οι ομάδες μπουν στην διαδικασία των Play Off.

Στο μίνι πρωτάθλημα τα δεδομένα που αφορούν τις τιμωρίες λόγω καρτών θα διαφοροποιηθούν, αφού οι ποδοσφαιριστές θα μπουν στα Play Off «καθαροί» από κάρτες, αφού σύμφωνα με την προκήρυξη οι κίτρινες κάρτες που δέχθηκαν οι παίκτες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα μηδενίσουν.

Οι παίκτες που θα κουβαλήσουν, ωστόσο τιμωρία από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα εκτίσουν κανονικά την ποινή τους στο μίνι πρωτάθλημα των Play Off, με τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή να έχει πέντε ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο όριο τιμωρίας για μια αγωνιστική.

Συγκεκριμένα, οι Ολιβέιρα, Σβαμπ, Ίνγκασον, Αν. Ζίβκοβιτς και Κουλιεράκης, έχουν από τρεις κάρτες στο πρωτάθλημα και αν αντικρίσουν ακόμη μια θα του επιβληθεί αυτόματα τιμωρία μιας αγωνιστικής.

Οπότε στον ΠΑΟΚ έχουν δύο επιλογές. Η πρώτη είναι οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές να μην δεχθούν κάρτα και ουσιαστικά να... καθαρίσουν με το ξεκίνημα του μίνι πρωταθλήματος.

Η άλλη επιλογή είναι οι ποδοσφαιριστές, που αναφέρθηκαν πιο πάνω και βρίσκονται στο όριο αναφορικά με τις κάρτες να δεχθούν κίτρινη, είτε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είτε στο επόμενο με τον Ιωνικό, προκειμένου να δηλωθούν και να εκτίουν πριν το ξεκίνημα των Play Off.