Ο ΠΑΟΚ προχωρά για Ντάντας-Τι συμβαίνει με Τόμας

Μπράντον Τόμας-Τιάγκο Ντάντας

i

©intime

Ο ΠΑΟΚ προχωρά για Ντάντας-Τι συμβαίνει με Τόμας

Μάνος Τσαλγατίδης 12:49 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:49 - 15.05.2023

Σύγκλιση απόψεων ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μπενφίκα για τον βραχύσωμο μέσο-Τι ισχύει με το θέμα τoυ Μπράντον Τόμας.

Η σεζόν οδεύει προς το τέλος της (έμεινε μόλις ένας αγώνας για τον Δικέφαλο) και ο ΠΑΟΚ αρχίζει να… πατάει το γκάζι σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν

Τα ανοιχτά μεταγραφικά θέματα στους «ασπρόμαυρους» είναι αρκετά και ο στόχος είναι να κλείσουν άμεσα κάποιες υποθέσεις, έτσι ώστε να μείνει… λιγότερη δουλειά για τον Ιούνιο.

Στην υπόθεση του Τιάγκο Ντάντας υπάρχει σύγκλιση με την Μπενφίκα, η οποία είναι πλέον διατεθειμένη να παρατείνει τον δανεισμό του Πορτογάλου χωρίς υποχρεωτική οψιόν, κάτι στο οποίο επέμενε ο ΠΑΟΚ.

Η Μπενφίκα παραχωρεί τον Ντάντας για έναν ακόμη χρόνο, με ρήτρα 4.000.000 ευρώ, αλλά όχι υποχρεωτική. Με δεδομένο ότι με τον ποδοσφαιριστή η συμφωνία δεν είναι δύσκολη υπόθεση, θεωρείται θέμα χρόνο το κλείσιμο του νέου δανεισμού. 

Η υπόθεση της ανανέωσης του Ντάντας δεν σχετίζεται με την περίπτωση χαφ, που εξετάζει ο Δικέφαλος, καθώς είναι δεδομένη η επιθυμία του Λουτσέσκου θα αποκτηθεί ένας πρωτοκλασάτος χαφ, στη θέση του Κούρτιτς, που φεύγει.

Στο μέτωπο των ανανεώσεων, καλές πιθανότητες έχει πλέον και ο Μπράντον Τόμας. Το συμβόλαιο του Ισπανού τελειώνει και οι δύο πλευρές θα συζητήσουν από μηδενική βάση, κάτι που θα γίνει μετά και τον τελικό. Εφόσον ο Τόμας κινηθεί στα πλαίσια της λογικής, οι πιθανότητες να παραμείνει είναι περισσότερες.