«Στα 4 εκατ. ευρώ η οψιόν αγοράς για τον Μεϊτέ»

Ο Μεϊτέ με φανέλα της Μπενφίκα.

i

©instagram/soualihomeite

«Στα 4 εκατ. ευρώ η οψιόν αγοράς για τον Μεϊτέ»

Sportal newsroom 09:22 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 26.08.2023

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο έγκριτος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ΠΑΟΚ και Μπενφίκα συμφώνησαν για Μεϊτέ, για τον οποίο υπάρχει οψιόν ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, συν ποσοστό μεταπώλησης.

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ενισχυθεί με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή, αφού συμφώνησε σε όλα με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Σουαλιχό Μεϊτέ. Οι Θεσσαλονικείς τα βρήκαν σε όλα με τους Πορτογάλους και η άφιξη του μέσου θα πραγματοποιηθεί με μορφή δανεισμού.

Ο 29χρονος χαφ αναμένεται να «πατήσει» στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες ώρες, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους «ασπρόμαυρους». Η συμφωνία των δύο ομάδων προβλέπει και οψιόν αγοράς ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. 

Ο έγκυρος δημοσιογράφος τονίζει ότι εφόσον προχωρήσει στην αφορά του ο ΠΑΟΚ τον προσεχή Ιούνιο, τότε οι «Αετοί» θα διατηρήσουν ποσοστό μεταπώλησης ύψους 30%.

Ο Μεϊτέ πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στην Serie A με τη φανέλα της Κρεμονέζε, ενώ ήταν και δύο φορές διεθνής με την Κ20 της Γαλλίας τη σεζόν 2023-2024.