Η αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (vids)

Αναχώρηση ΠΑΟΚ

i

© Sportal

Η αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (vids)

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στο αεροδρόμιο Μακεδονία και είναι έτοιμη να αναχωρήσει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία.

Στο αεροδρόμιο Μακεδονία βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ από νωρίς το πρωί, με σκοπό να αναχωρήσει για την Ολλανδία, εκεί όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η κάμερα του Sportal βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις. Στην αποστολή του Δικεφάλου βρίσκονται και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες απουσίαζαν από τις προπονήσεις λόγω έξτρα άδειας. Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για τους Ζίβκοβιτς, Κουλιεράκη και Κωνσταντέλια, οι οποίοι πλέον ενσωματώθηκαν και θα ταξιδέψουν με το υπόλοιπο ρόστερ για το Τέχελεν της Ολλανδίας.

Από την άλλη, αξίζει να σημειωθεί πως ο Φιλίπε Σοάρες περίμενε την ομάδα στο αεροδρόμιο, καθώς λίγο νωρίτερα έκανε εξετάσεις για το θέμα των ενοχλήσεων του. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του μέχρι στιγμής όλα είναι οκ, απλά θα χρειαστεί προφύλαξη. Η πτήση τσάρτερ είναι προγραμματισμένη για τις 10:15 με προορισμό το Ντίσελντορφ, ενώ στη συνέχεια η ομάδα θα μεταφερθεί οδικώς στο Τέχελεν.

Οι παίκτες που θα συμμετέχουν στην αποστολή για το Τέχελεν είναι αναλυτικά οι: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Τσιόπτσης, Σάστρε, Λύρατζης, Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Νάρεϊ, Ρικάρντο, Κανίς, Π.Τζίμας, Βρακάς, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Γκορντεζιάνι, Γιαξής.

Στην αποστολή δεν βρίσκεται το όνομα του Αντρέ Βιεϊρίνια, καθώς το συμβόλαιό του αρχηγού έχει ολοκληρωθεί και τυπικά στις 30 Ιουνίου. Ωστόσο η ανανέωσή του με τον σύλλογο είναι θέμα χρόνου, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος να βρίσκεται κανονικά στην Ολλανδία.

Δείτε την αναχώρηση της αποστολής μέσα από την κάμερα του Sportal:

Επιστρέφει το PAOK TV: Εκεί θα δείτε τα φιλικά του «Δικεφάλου»

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ολλανδία, ο Δικέφαλος θα δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια, αντιμετωπίζοντας κατά σειρά τη Στεάουα Βουκουρεστίου, την Γκόου Αχέντ Ίγκλς, την Γκενκ και τη Βέστερλο. Άλλωστε αυτή ήταν η επιθυμία του Ράζβαν Λουτσέσκου, η ομάδα να δώσει τον συγκεκριμένο αριθμό αγώνων, προκειμένου να βρει ρυθμό ενόψει των υποχρεώσεων της για τα προκριματικά του UEFA Europa Conference League.

«Συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Σαμάτα - Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί το deal»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:23 - 02.07.2023

«Συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Σαμάτα - Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί το deal»

Οι Τούρκοι ισχυρίζονται πως ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Εμπουανά Αλί Σαμάτα και αναμένεται σύντομα να επισημοποιηθεί μεταγραφή του έμπειρου φορ στον Δικέφαλο του βορρά.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν βρει την τηλεοπτική τους «στέγη», με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να πραγματοποιεί σειρά επαφών, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει κάποια συμφωνία με τις συζητήσεις με συγκεκριμένους τηλεοπτικούς παρόχους να συνεχίζονται. Πάντως, για τα τέσσερα φιλικά παιχνίδια βρέθηκε λύση και τα παιχνίδια της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου, θα μεταδοθούν μέσα από το PAOK TV στο YouTube σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.