«Στο στόχαστρο των Πάρμα και Ίντερ ο Κοτάρσκι»

Κοτάρσκι

i

© Intime

«Στο στόχαστρο των Πάρμα και Ίντερ ο Κοτάρσκι»

Sportal newsroom 17:59 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:59 - 10.06.2024

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Ντόμινικ Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ βρίσκεται στα... ραντάρ της Πάρμα και της Ίντερ.

Ένας από τους βασικούς πυλώνες του ΠΑΟΚ τη σεζόν που μας πέρασε ήταν ο Ντομινίκ Κοτάρσκι. Ο Κροάτης τερματοφύλακας ήταν εκ των πρωταγωνιστών τόσο της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον Δικέφαλο του βορρά όσο και της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας.

Για τον 24χρονο γκολκίπερ ήταν μία πολύ καλή σεζόν, στην οποία μέτρησε 52 συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κράτησε 16 φορές απαραβίαστη την εστία του.

Θα ήταν περίεργο λοιπόν να μην τραβήξει τα βλέμματα πάνω του ο Κοτάρσκι μετά από μία τόσο καλή χρονιά. Το όνομα του έχει «παίξει» αρκετές φορές ως στόχος διάφορων ευρωπαϊκών ομάδων, ενώ την Τετάρτη (12/06) ήχησαν ιταλικές... σειρήνες.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, υποστήριξε πως η Πάρμα, που επέστρεψε στη Serie A, εξετάζει την περίπτωση του πορτιέρε του ΠΑΟΚ, ενώ στο... κόλπο είναι και η πρωταθλήτρια Ιταλίας, Ίντερ.

«Η Πάρμα σκέφτεται τον Κοτάρσκι, η Ίντερ είναι επίσης στο κόλπο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.