Ο Λουτσέσκου έφτασε τα 200 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ
i

© Intime

Ο Λουτσέσκου έφτασε τα 200 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:29 - 12.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:30 - 12.08.2023

Συνώνυμο με τον πάγκο του ΠΑΟΚ έχει γίνει ο Ράζβαν Λουτσέσκου, αφού ο Ρουμάνος τεχνικός συμπλήρωσε 200 παιχνίδια με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τη Χάιντουκ Σπλιτ και πλέον η πρόκριση στα playoffs του UEFA Europa Conference League θα κριθεί στο γήπεδο της Τούμπας. Οδηγός σε αυτή τη «μάχη» ήταν ο Ράζβαν Λουτσέσκου ο οποίος σημείωσε ένα σημαντικό επίτευγμα με την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας, κατά τη διάρκεια του εν λόγω αγώνα.

Πιο αναλυτικά, ο Ρουμάνος τεχνικός συμπλήρωσε 200 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, περιλαμβάνοντας και την πρώτη του θητεία στη Θεσσαλονίκη. Ο 54χρονος κόουτς, ειδικότερα, στην παρθενική του παρουσία ανέλαβε την ομάδα για 94 αγώνες και στη δεύτερη για 106, έχοντας στο παλμαρέ του ένα πρωτάθλημα τη σεζόν 2018-19 και δύο Κύπελλα Ελλάδας τις χρονιές 2017-18 και 2018-19. 

Φυσικά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να μη συγχαρεί τον νυν τεχνικό της για αυτό το επίτευγμα και το έκανε μέσω μίας ανάρτησης στο Twitter, η οποία ανέφερε: «200 παιχνίδια στον πάγκο του Δικεφάλου για τον #TheGeneral».

Ο Λουτσέσκου αποχαιρέτησε τον Αουγκούστο: «Είμαι λυπημένος αλλά και περήφανος»

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην κατάφερε να νικήσει στο Σπλιτ, ωστόσο η ισοπαλία με 0-0 που πήρε του δίνει πλεονέκτημα, δεδομένου ότι έχει τον δεύτερο αγώνα εντός έδρας και μπορεί να βασιστεί στην «καυτή» του έδρα για να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Conference League, όπου θα βρει τον νικητή του ζευγαριού Ρόζεμποργκ - Χαρτς. Αξίζει να σημειωθεί πως η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη να γίνει στην Τούμπα την Πέμπτη 17 Αυγούστου στις 20.30.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα καλά διαστήματα που είχε στην Κροατία, ενώ στάθηκε τυχερή καθώς η Χάιντουκ μέτρησε δύο δοκάρια. Μετά τη λήξη του ματς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της Nova και σχολίασε την αποχώρηση του Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Οι Τούρκοι επιμένουν για Σιώπη: «ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός εξετάζουν την περίπτωσή του»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:20 - 12.08.2023

Οι Τούρκοι επιμένουν για Σιώπη: «ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός εξετάζουν την περίπτωσή του»

Η ανανέωση του Μανώλη Σιώπη με την Τραμπζονσπόρ φαίνεται να έχει «παγώσει», ενώ τα δημοσιεύματα των Τούρκων για τον επαναπατρισμό του Έλληνα διεθνή είναι ασταμάτητα.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου ρωτήθηκε για τον Αουγκούστο, τονίζοντας ότι είναι λυπημένος που αποχωρεί ο 27χρονος μέσος, αλλά είναι περήφανος που πάει σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου.

«Ήταν πολύ σημαντικός για μένα είχαμε τρομερή σχέση! Είμαι αρχικά λυπημένος που φεύγει αλλά περήφανος γιατί έφυγε για ένα από τα καλύτερα πρωτάθλημα, τα πέντε καλύτερα, του κόσμου», ανέφερε συγκεκριμένα ο 54χρονος κόουτς.