ΠΑΟΚ: Θετικό το πρόσημο μακριά από την Τούμπα

ΠΑΟΚ: Θετικό το πρόσημο μακριά από την Τούμπα

Μάνος Τσαλγατίδης 12:53 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:54 - 09.05.2023

Ο ΠΑΟΚ δεν τα πήγε και άσχημα στα φετινά του εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς μετρά μόλις τρεις ήττες.

O ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από το Πανθεσσαλικό αφού επικράτησε με 0-2 επί του ΝΠΣ Βόλου για την προτελευταία αγωνιστική των Play off της Super League.

Ο Δικέφαλος πήρε σημαντικό διπλό στον αγώνα που κάνει για τη κατάκτηση της τρίτης θέσης, χάρη στα γκολ των Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Μπράντον Τόμας. Αυτή ήταν ουσιαστικά η τελευταία «έξοδος» του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, καθώς απομένει μόνο το εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.

Αλήθεια όμως τι έκανε ο Δικέφαλος στα φετινά του εκτός έδρας ματς;

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσε 18 παιχνίδια για το πρωτάθλημα μακριά από την έδρα της με το πρόσημο να είναι θετικό αυτή τη σεζόν.

Λουτσέσκου: «Ξέρω ποιος βάζει εμπόδια για τον τελικό - Μπορεί να ξαναγυρίσουμε στον Βόλο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:33 - 09.05.2023

Λουτσέσκου: «Ξέρω ποιος βάζει εμπόδια για τον τελικό - Μπορεί να ξαναγυρίσουμε στον Βόλο»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άφησε αιχμές στη συνέντευξη τύπου μετά το Βόλος-ΠΑΟΚ, καθώς επίσης δεν παρέλειψε να δείξει τον εκνευρισμό του για το... σίριαλ που έχει προκύψει με την έδρα του τελικού Κυπέλλου.

Ειδικότερα, η χθεσινή (8/5) νίκη του Δικεφάλου εκτός έδρας ήταν η 8η τη φετινή σεζόν (σε κανονική διάρκεια & Play off).

Οι ισοπαλίες ήταν αυτές, που «πλήγωσαν» φέτος τους «ασπρόμαυρους», διότι είχαν επτά στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους, χάνοντας αρκετούς πολύτιμους βαθμούς στον… μαραθώνιο της Super League.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ έχασε μόλις τρεις φορές μακριά από το «σπίτι» του, με τις δύο εξ αυτών να είναι στα Play off από ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Όσον αφορά το θεσμό του πρωταθλήματος τα εκτός έδρας παιχνίδια έχουν ολοκληρωθεί, καθώς απομένει μόνο το ντέρμπι με τους Πειραιώτες την ερχόμενη Κυριακή (14/5, 20:00) στο γήπεδο της Τούμπας.