Ο Κωνσταντέλιας παίρνει τον αριθμό του Ελ Καντουρί
i

© Intime

Ο Κωνσταντέλιας παίρνει τον αριθμό του Ελ Καντουρί

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:49 - 03.07.2023

Η φυγή του Ομάρ Ελ Καντουρί από τον ΠΑΟΚ έδωσε τη δυνατότητα στον Γιάννη Κωνσταντέλια να του... κλέψει τον αριθμό στη φανέλα.

Ένα μεγάλο κεφάλαιο έκλεισε στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αφού ο Ομάρ Ελ Καντουρί αποχώρησε έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας στον «Δικέφαλο του Βορρά». Ο Μαροκινός δεν κατάφερε ποτέ να δείξει τον πραγματικό του εαυτό λόγω των αρκετών τραυματισμών (μυϊκών κυρίως) που είχε και δεν του επέτρεψαν να αποδώσει αυτά που όλοι περίμεναν από τον ίδιο.

Το «7» ο Κωνσταντέλιας 

Με τη φυγή του, λοιπόν, ο αριθμός «7» έμεινε ελεύθερος, ωστόσο όχι για πολύ. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας εκμεταλλεύτηκε την αποχώρηση του συμπαίκτη του και... έκλεψε το συγκεκριμένο νούμερο, με το οποίο θα αγωνίζεται στη φανέλα του, τη σεζόν 2023-24.

 Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός την περασμένη χρονιά, η οποία αποτέλεσε το σημείο καμπής στην καριέρα του αφού μέσα από αυτή συστήθηκε στο ευρύ ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό, φορούσε τη φανέλα με το νούμερο «65». Με τον εν λόγω αριθμό, ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε 37 αγώνες, σκοράροντας τρία γκολ και προσφέροντας έξι ασίστ.