«Το αν θα μείνει ο Κεντζιόρα εξαρτάται από τον πόλεμο στην Ουκρανία»
i

Κεντζιόρα και Βέρμπιτς / © Intime

«Το αν θα μείνει ο Κεντζιόρα εξαρτάται από τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Sportal newsroom 19:18 - 01.02.2023 / Ανανεώθηκε: 21:06 - 01.02.2023

Απάντηση για το μέλλον του Τόμας Κεντζιόρα έδωσε ο ατζέντης του, όσον αφορά το μέλλον του ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ.

Ο Τόμας Κεντζιόρα αποτελεί μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ εδώ και λίγα 24ωρα, προκειμένου να συνεισφέρει στον Ράζβαν Λουτσέσκου μία επιπλέον λύση για την άμυνα. Ο 29χρονος αποκτήθηκε ως δανεικός στον «Δικέφαλο του Βορρά», με την μετακίνηση του από την Ντιναμό Κιέβου να είναι διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι. 

Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, ωστόσο, έρχεται να θέσει νέες παραμέτρους όσον αφορά τη μεταγραφή, αλλάζοντας το τι ισχύει μέχρι στιγμής. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Canal+, o Σιμόν Πατσανόφσκι τόνισε πως η παραμονή του έμπειρου μπακ στη Θεσσαλονίκη, εξαρτάται από το τι θα συμβεί με τον πόλεμο που λαμβάνει χώρα στην Ουκρανία.

«Η κατάσταση του Τόμας στη Ντιναμό ήταν δύσκολη. Εννοώ από ανθρώπινης πλευράς. Ο ίδιος προπονούνταν και ζούσε σε ένα μέρος όπου γίνεται πόλεμος. Τα drones πετούσαν και η πόλη βομβαρδιζόταν. Είχε τεράστιο αντίκτυπο στον ψυχισμό του και στην καθημερινότητά του. Μπορώ να πω ότι ο Τόμας χαλάρωσε πολύ μετά τη μεταγραφή. Κάναμε τα πάντα για να του βρούμε έναν σύλλογο, σε χώρα όπου θα μπορούσε να επικεντρωθεί μόνο στις παραστάσεις του στο γήπεδο.

 Για εμάς και για εκείνον το πιο σημαντικό είναι ότι άλλαξε κράτος και δεν βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο του πολέμου. Χρειαζόταν μια αλλαγή για να επανέλθει σωματικά και ψυχικά. Είναι δύσκολο να πει κανείς (σ.σ. αν θα μείνει μόνιμα στην Ελλάδα), ίσως ναι, ίσως όχι. Πολλά εξαρτώνται από το αν ο πόλεμος θα συνεχιστεί στην Ουκρανία», ανέφερε συγκεκριμένα ο μάνατζερ του Πολωνού.