ΠΑΟΚ: Το... οικογενειακό δείπνο της ομάδας με αφορμή τα γενέθλια του αρχηγού (pics)
i

Παίκτες ΠΑΟΚ/©intime

ΠΑΟΚ: Το... οικογενειακό δείπνο της ομάδας με αφορμή τα γενέθλια του αρχηγού (pics)

Μάνος Τσαλγατίδης 14:28 - 29.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:59 - 29.01.2023

Κοινή έξοδο για όλη την ομάδα είχε το απόγευμα του Σαββάτου (28/1). Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μαζί με τις συντρόφους τους είχαν μετά από καιρό μια ελεύθερη μέρα και βρήκαν την ευκαιρία να γιορτάσουν τα γενέθλια του Βιεϊρίνια.

O ΠΑΟΚ είναι ομάδα - οικογένεια, εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, με τους ποδοσφαιριστές να το αποδεικνύουν σε κάθε πιθανή ευκαιρία.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου (28/1) οι παίκτες των «ασπρόμαυρων» παρέα με τις συντρόφους τους, πέρασαν μαζί όμορφες στιγμές χαλάρωσης.

Αυτό το δείπνο ήταν προγραμματισμένο, καθώς ήταν η πρώτη φορά που οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου είχαν ένα Σαββατοκύριακο χαλάρωσης (δηλαδή χωρίς αγώνα) και έτσι αποφάσισαν όλοι μαζί να βγουν και χαλαρώσουν.

Μάλιστα, αφορμή του τραπεζιού ήταν τα γενέθλια του αρχηγού της ομάδας, Αντελίνο Βιεϊρίνια, που αν και πέρασαν δεν είχε προλάβει να τα γιορτάσει, λόγω των συνεχόμενων αγώνων του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, οι παίκτες του Δικεφάλου είχαν κοινό… οικογενειακό δείπνο, δείχνοντας για ακόμα μια φορά το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί εντός των αποδυτηρίων της ομάδας.