Το πλάνο για την επιστροφή Ελ Καντουρί
i

Ομάρ Ελ Καντουρί/©intime

Το πλάνο για την επιστροφή Ελ Καντουρί

Μάνος Τσαλγατίδης 12:57 - 18.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 18.02.2023

Ο Μαροκινός από βδομάδα θα είναι σε φουλ ρυθμό.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί την Παρασκευή 17/2 ακολούθησε κομμάτι της προπόνησης των υπολοίπων και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.

Ο Μαροκινός νιώθει καλύτερα το πόδι του και βρίσκεται ένα βήμα πριν την επανένταξη του στο κανονικό πρόγραμμα.

Το πλάνο εδώ και περίπου δύο εβδομάδες ήταν να επιστρέψει στις προπονήσεις στην πρώτη εκγύμναση μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Έτσι, στην προπόνηση μετά το ντέρμπι, ο έμπειρος μέσοεπιθετικός θα δοκιμάσει να επιστρέψει σε φουλ εντάσεις και να αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Θυμίζουμε πως ο Ομάρ Ελ Καντουρί τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στις 22/12, καθώς μετά από μία άσχημη προσγείωση από άλμα αντιμετώπισε θέμα στον αστράγαλο. Ωστόσο, στην πορεία του δημιούργηθηκε οστικό οίδημα και αυτό τον ανάγκασε να μείνει εκτός σχεδόν δύο μήνες!

Άξιο αναφοράς είναι πως αυτός ο τραυματισμός επιβάρυνε ιδιαίτερα την ψυχολογία του, αφού ο Μαροκινός ήταν σε οριακό σημείο αναφορικά με αυτή λόγω των αρκετών αναποδιών που είχε με την υγεία του το τελευταίο διάστημα.

Tη φετινή χρονιά ο εμπειρος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί μόλις 12 φορές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 539 λεπτά συμμετοχής, 44 σωστές μεταβιβάσεις και 20 κλεψίματα.