Μια συγγνώμη δεν φτάνει, τρεις παραβάσεις σε μια φάση στέρησαν δύο βαθμούς στον ΠΑΟΚ
i

ΠΑΟΚ-Αστέρας/©ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Μια συγγνώμη δεν φτάνει, τρεις παραβάσεις σε μια φάση στέρησαν δύο βαθμούς στον ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 09:10 - 17.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:13 - 17.02.2023

Η ΚΕΔ μάλλον παίζει με τη νοημοσύνη όλων στο στρατόπεδο του «Δικεφάλου».

Η ΚΕΔ αποφάσισε να εκδώσει ανακοίνωση σχεδόν 24 ώρες μετά από αυτή που έβγαλε ο ΠΑΟΚ αναφορικά με την σφαγή του στην Τρίπολη. Η Κεντρική Επιτροπή διαιτησίας μέσω αυτής ζήτησε συγγνώμη για τα διαιτητικά λάθη. Δηλαδή η ΚΕΔ θεωρεί πως τώρα είναι όλα οκ; Πώς με μια συγγνώμη όλα μέλι γάλα; Από τον ΠΑΟΚ στερήθηκαν δύο βαθμοί με τρόπο αισχρό και αυτοί θέλουν να παίξουν με τη νοημοσύνη μας.

Στη φάση της ισοφάρισης του Αστέρα υπάρχουν τρεις παραβάσεις σε μια φάση και όμως Τζήλος, Σινιοράκης και Καλαμπόκης ή έπαθαν μερική τύφλωση ή... πετούσαν αετό. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως το VAR έχασε και δεν εξέτασε αυτή τη φάση και ο επόπτης δεν σήκωσε σημαιάκι για οφσάιντ. Αυτές οι φάσεις δεν χάνονται από ανθρώπινα λάθη, εμένα αυτή είναι η άποψη μου.

Αν ο Τζήλος φοβάται να κάνει το σωστό στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ (δεν είναι η πρώτη φορά που έχει έντονα παράπονα ο Δικέφαλος από αυτόν) να πάει σπίτι του και να βλέπει τα ματς από την τηλεόραση του. Αν δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά για την οποία πληρώνεται αδρά και αντί να είναι πενηνταρίσιος κλέβει τον ιδρώτα και τον κόπο των αθλητών ας μας απαλλάξει όλους από την παρουσία του. Δεν είναι επιτραπέζιο είναι επαγγελματικός αθλητισμός που κρίνονται πολλά πράγματα!

Η αλήθεια είναι πως από τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που VAR και Λαόθ έδωσαν το τρόπαιο στον Παναθηναϊκό το VAR, VARάει αλύπητα τον Δικέφαλο σε αρκετές φάσεις. Από το πέναλτι στον Ολιβέιρα στο Καραϊσκάκης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στις μη αποβολές του Κουρμπέλη και στον αισχρό τρόπο που κλάπηκε η νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα.

Ένα σύστημα που οι «ασπρόμαυροι» κίνησαν γη και ουρανό για να έρθει στην Ελλάδα και βοηθήσει στο να καθαρίσει η δυσωδία και το ομιχλώδες τοπίο που υπήρχε και τελικά υπάρχει ακόμα στην ελληνική διαιτησία χρησιμοποιείται με δόλιο τρόπο, προκειμένου να κόβει βαθμούς από τους «ασπρόμαυρους». Ναι, σε αυτή τη φαρσοκωμωδία έχει τεράστιες ευθύνες και ο αρχιδιαιτητής Μπένετ, που ήρθε η ώρα να σφίξει τα λουριά.

Εμένα προσωπικά περισσότερο με εκνεύρισε η ανακοίνωση της ΚΕΔ παρά με έκανε να νιώσω δικαίωση. Ξέραμε πως ο Δικέφαλος έχει δίκιο να φωνάζει δεν περίμενε κανείς την ΚΕΔ να βγάλει την ανακοίνωση. Και θα περίμενα και από τη NOVA, να δώσει τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να δουν τη φάση. 

Ίσως το καλοκαίρι οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να σκεφτούν την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης...