ΠΑΟΚ: Χωρίς Κουλιεράκη, αλλά με Νέσμπεργκ και Σάστρε κόντρα σε Παναιτωλικό

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης

i

©intime

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κουλιεράκη, αλλά με Νέσμπεργκ και Σάστρε κόντρα σε Παναιτωλικό

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν την αποστολή του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή για τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής.

Εκτός αυτής έμειναν οι Κουλιεράκης, Μπάμπα και Τάισον, ενώ επέστρεψαν οι Νέσμπεργκ και Σάστρε.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ένας ακόμα αγωνιστικός κύκλος ολοκληρώνεται για τον Δικέφαλο με το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας, πριν τη διακοπή για τα παιχνίδι των εθνικών ομάδων του Νοεμβρίου.

Η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (11.11) στη Νέα Μεσημβρία. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες της επικείμενης αναμέτρησης, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένος Τάισον και Μπάμπα.

Ο Γκανέζος μπακ υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί θλάση στον δεξί δικέφαλο.

Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε ήδη θεραπείες κι η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο προπονητής του Δικεφάλου για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό είναι οι: 

Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κετζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.