Χτίζεται ο βασικός κορμός του ΠΑΟΚ

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς

i

© Intime

Χτίζεται ο βασικός κορμός του ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 13:59 - 15.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:08 - 15.10.2023

Αυτοί που έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον Λουτσέσκου και αυτοί που... έρχονται.

O ΠΑΟΚ έχει δώσει μέχρι στιγμής 15 παιχνίδια στη σεζόν με τον Δικέφαλο να συνεχίζει ακάθεκτος σε UEFA Conference League και Super League.

Το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου παραμένει εντός των στόχων, έχοντας κάνει καλές εμφανίσεις στην διοργάνωση της UEFA, και βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου τη δεδομένη χρονική στιγμή έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν μια δύσκολη προετοιμασία και γενικά ένα απαιτητικό καλοκαίρι, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προχωρούν σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Παρόλα αυτά, ο Δικέφαλος βγήκε «ζωντανός» από τα προκριματικά του UEFA Conference League και συνεχίζει το ευρωπαϊκό του ταξίδι. Οι πρώτες 15 αναμετρήσεις της σεζόν είναι ένα καλό δείγμα για να αντιληφθεί κανείς ποιοι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί, που έχουν… τραβήξει το κουπί και ποιοι έχουν μείνει περισσότερο στον πάγκο.

Οι Ντομινίκ Κοτάρσκι, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Γουίλιαμ Τροστ Έκονγκ και Ράχμαν Μπάμπα είναι οι τέσσερις ποδοσφαιριστές με τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά από το ρόστερ του ΠΑΟΚ. Οι παραπάνω έχουν ξεπεράσει το «φράγμα» των 1.000 αγωνιστικών λεπτών και συνεχίζουν ακάθεκτοι.

Στον αντίποδα, λίγα έως καθόλου αγωνιστικά λεπτά έχουν πάρει οι Μάρκος Αντόνιο, Αντρέ Ρικάρντο, Χρήστος Ταλιχμανίδης, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Κυριάκος Γιαξής, Γιώργος Βρακάς, Λευτέρης Λύρατζης, Φιλίπε Σοάρες και Ζόαν Σάστρε. Οι τέσσερις πρώτοι δεν έχουν καταγράψει ούτε ένα λεπτό τη φετινή σεζόν, με τον Μάρκος Αντόνιο, βέβαια, να ανακοινώνεται τον περασμένο μήνα. Ο Βραζιλιάνος παραμένει στα «πιτς» κι έτσι δεν έχει κληθεί ούτε σε κάποια αποστολή της ομάδας.

Επιπροσθέτως, ολιγόλεπτες συμμετοχές έχουν καταγράψει οι Γιαξής και Βρακάς, έχοντας αγωνιστεί πέντε και οκτώ λεπτά αντίστοιχα. Ταυτόχρονα, μεγάλο ανταγωνισμό για το δεξί άκρο της άμυνας έχουν να αντιμετωπίσουν οι Λύρατζης και Σάστρε, οι οποίοι είδαν τους Κεντζιόρα και Βιεϊρίνια να αναλαμβάνουν τη συγκεκριμένη θέση στα πρώτα ματς της χρονιάς.

Το επίτευγμα του «αθόρυβου» Μπράντον Τόμας που δεν έχει πετύχει κανένας ξένος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:33 - 13.10.2023

Το επίτευγμα του «αθόρυβου» Μπράντον Τόμας που δεν έχει πετύχει κανένας ξένος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Ο Μπράντον Τόμας αποτελεί το σημείο αναφοράς στην κορυφή της επίθεσης τη φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό φορ να έχει καταγράψει μία ξεχωριστή επίδοση.

Όσον αφορά τον Φιλίπε Σοάρες, αυτός υπέστη θλάση β’ βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο τον περασμένο Αύγουστο κι έκτοτε δεν έχει καταφέρει να μπει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.