Ο ΠΑΟΚ ζητάει υποβιβασμό των ομάδων που εμπλέκονται στα στημένα

Μάκης Γκαγκάτσης

i

© Intime

Ο ΠΑΟΚ ζητάει υποβιβασμό των ομάδων που εμπλέκονται στα στημένα

Μάνος Τσαλγατίδης 13:04 - 20.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:17 - 20.07.2023

Τι είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπή επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Η υπόθεση των στημένων αγώνων βρίσκεται στο προσκήνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς συνεχώς υπάρχουν εξελίξεις επί του θέματος με νέα παιχνίδι να προστίθενται συνεχώς στη λίστα αυτών.

Αυτή την ώρα συνεδριάζει η επιτροπή επαγγελματικού ποδοσφαίρου και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προφανώς και πήρε θέση επί του θέματος για την μεγάλη έρευνα για την τυχόν ύπαρξη κυκλωμάτων στημένων αγώνων με εμπλοκή ομάδων και παραγόντων της SL και SL2.

Αυτή εκφράστηκε από τον αντιπρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο των «ασπρόμαυρων», Χρυσόστομου Γκαγκάτση μετά και από επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γκαγκάτσης:

Προτείνουμε να σταλεί επιστολή στην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου επικεφαλής της αθλητικής δικαιοσύνης Βιργινία Σακελλαροπούλου και στον ποδοσφαιρικό/ αθλητικό εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο, για την ανάγκη όλων των άμεσων ενεργειών τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα και το νέο πρωτάθλημα σε SL1 και SL2 να μην έχει σκιές.

Στα γραφεία της ΕΠΟ ο Αλαφούζος για τα στημένα: «Επιχειρείται η συγκάλυψη των στημένων»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:55 - 20.07.2023

Στα γραφεία της ΕΠΟ ο Αλαφούζος για τα στημένα: «Επιχειρείται η συγκάλυψη των στημένων»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος έστειλε νέα επιστολή στην ΕΠΟ. Ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» αναφέρεται στις έρευνες για τα χειραγωγημένα ματς και εκφράζει ανησυχίες για προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης. Παρών στα γραφεία της ΕΠΟ ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού».

Να τιμωρηθούν με τις προβλεπόμενες ποινές οι εμπλεκόμενες ομάδες (υποβιβασμός) και οι παράγοντες (ισόβια απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο) εφόσον αποδειχθεί η ενοχή τους με βάση την έρευνα που γίνεται.